Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΟΙ ΔΙΑΒΟΗΤΟΙ LONDON RIPPERS

Οι London Rippers ήταν μία επαγγελματική ομάδα baseball από το Ontario του Καναδά που δημιουργήθηκε το 2007. Αγωνίζονταν στο Frontier League και είχαν σαν έδρα το Labatt Park, όντας η δεύτερη ομάδα μετά τους London Werewolves που είχαν σαν έδρα την πόλη London στο Ontario.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Η επιλογή του ονόματος και της μασκότ προκάλεσε αντιδράσεις μιας θύμιζαν έντονα τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Η Megan Walker, διευθύντρια του τοπικού Κέντρου για Κακοποιημένες Γυναίκες δήλωσε πως ” Ο κόσμος είναι εξοργισμένος. Πιστεύω πως προκαλεί αποστροφή. Είναι προσβλητικό και ηλίθιο και καλύτερα να ξανασκεφτούν όλη την στρατηγική και το marketing τους ” . Ο δήμαρχος της πόλης Joe Fontana, είπε πως το δημοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει το όνομα της ομάδας. Οι London Rippers νομικά είχαν κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιούν το Labatt Park, το οποίο ήταν ιδιοκτησία της πόλης.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ RIPPERS

Την επιλογή του ονόματος την υπερασπίστηκαν αρκετοί δημοσιογράφοι, όπως οι Rush Limbaugh, Rick Chandler, Ryan Mahan. Επίσης, ο κωμικός Adam Buckley που διετέλεσε μέλος των δημοσίων σχέσεων της ομάδας, υπερασπίστηκε και το όνομα και το σήμα.

Η ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΣΕΖΟΝ

Το 2012 ξεκίνησαν την σεζόν απέναντι στους Southern Illinois Miners. Μετά από ένα ρεκόρ 1-5 σε εκτός έδρας παιχνίδια, έπαιξαν το πρώτο τους παιχνίδι στο Labatt Memorial Park κόντρα στους Gateway Grizzlies νικώντας με 4-3.

Η ΕΞΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ” ΤΡΟΜΟΥ ”

Τον Ιούλιο του 2012 ένα σημείωμα έξωσης κολλήθηκε έξω από την μπουτίκ των London Rippers. Η ομάδα φυσικά δεν είχε πληρώσει το νοίκι για μήνες. Η Frontier League έκανε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη Othman Kadry και φήμες για το μέλλον του club εξαπλώθηκαν. Στις 25 Ιουλίου. η Frontier League ανακοίνωσε πως οι London Rippers θα αντικατασταθούν από μία ομάδα που θα κάνει περιοδεία ( ομάδα που δεν παίζει ποτέ στην έδρα της ) . Το τέλος για τους London Rippers είχε έρθει και την θέση τους πήραν οι Road Warriors.

Βασίλης Λαζάρου, Αθλητικογράφος

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *