Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

100 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 100 ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα αν δεν εμβολιαστείς. Σου «κουρεύουν» διαρκώς τη σύνταξη, σου ανέβασαν την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, έκαναν την ποιότητα ζωής των παιδιών σου μαρτύριο και πάλι θα πας να ρίξεις εκεί την ψήφο σου. Αξίζεις ό,τι τραβάς. Μην πεις ότι δεν πρόκειται να το κάνεις, το είδαμε και σε προηγούμενες εκλογές.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε την ανάγνωση του άρθρου


«Μα και αν ήταν άλλος θα το έκανε». Ε, δεν το γνωρίζεις. Η γάτα μου αν είχε ρόδες, λογικά θα ήταν πατίνι. Με τα «αν» δε γίνεται δουλειά. Εμβολιάζεσαι ή δεν εμβολιάζεσαι, επιλογή και καμάρι σου. Στην τελική, όσο καλό κι αν θέλει να κάνει η Κυβέρνηση για τη δημόσια υγεία, μπορεί να βάλει περιορισμούς λ.χ. στις εξόδους και όχι πρόστιμο σε ανθρώπους που δεν τους φτάνει η σύνταξη ούτε για τα βασικά.

Α, η Λέρος και η Κως που έχουν μαρτυρήσει, όπως και άλλα νησιά, με τις ασφυκτικές ροές μεταναστών, τι γίνεται; Πρόστιμο ή περιορισμούς για μη εμβολιασμένους έχουμε εκεί ή δεν τους πιάνει ο νόμος; Ο ιός εκεί δε μεταδίδεται; Μάλλον άλλο είναι το τέλειο ψευδοκράτος και όχι της τ/κ πλευράς της Κύπρου.

Σκάναρε και δες περισσότερα:

Μαρία Γερμαντζίδου, Δημοσιογράφος

Share this!

1 σκέψη για το “100 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 100 ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ”

  1. Πες τα Χρυσοστομη! Επισης 29% Γιωργο Παπανδρεου ρε? Τελικα παθατε ανοσια με το εμβολιο πραγματικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *