Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

TOP 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ POKEMON

Ο κόσμος των Pokemon. Ένας κόσμος μυστηρίου, φαντασίας και περιπέτειας. Έχουνε βγει πολλά παιχνίδια Pokemon, αρκετά για να μεγαλώσουν πολλές γενιές μικρών εκπαιδευτών Pokemon. Φυσικά δεν γίνεται κάθε παιχνίδι να είναι η ίδια επιτυχία και αρκετές φορές η φόρμουλα έχει αλλάξει είτε προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε τα τρία από τα καλύτερα παιχνίδια Pokemon.

Pokemon Sword & Shield

Ξεκινάμε με τα Sword & Shield! Ο πιο σημαντικός λόγος για αυτό είναι η προσπάθεια για την δημιουργία ενός παιχνιδιού με ανοιχτό κόσμο για να εξερευνηθεί. To “Wild Area” μπορεί να μην ήταν το πιο μεγάλο ή με τα πιο αξιοθαύμαστα μυστικά, αλλά χωρίς την επιτυχία του δεν θα βλέπαμε κάποια από τα πιο σύγχρονα παιχνίδια
όπως τα ολοκαίνουρια Pokemon Scarlet & Violet. Πέρα από αυτό, η ιστορία ήταν ενδιαφέρουσα, οι χαρακτήρες και τα pokemon αγαπήθηκαν και η τεχνική Dyna- max είχε πλάκα.

Pokemon

Pokemon Stadium 2

Το Pokémon Stadium 2 παρουσίασε τη δεύτερη γενιά Pokémon στο N64, με πλήρη 3D μοντέλα για όλο το καστ. Το βασικό προτέρημα του Pokémon Stadium είναι ότι αποτελεί ένα τουρνουά από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι ότι πιο κοντινό στο να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου να γίνεις πρωταθλητής των Pokemon.

Αλλά εκτός από αυτό, υπάρχουν minigames, στα οποία υπάρχει και μια ακαδημία Pokemon όπου εκπαιδεύεστε σε όλες τις πτυχές των μαχών Pokémon. Πόσο ισχυρό μπορεί να γίνει το Thunderbolt του Pikachu απέναντι σε ένα Gyarados, με τον τέλειο συνδυασμό από buffs και αντικείμενα; Το Pokémon Stadium 2 διδάσκει ακριβώς πώς λειτουργούν όλα αυτά.

Pokemon

Pokemon GO

To Pokemon Go είναι το πρώτο και μοναδικό ΑR(augmented reality) παιχνίδι του franchise. Παρόλο που αρχικά έσπασε πολλά ρεκόρ στο mobile gaming, το παιχνίδι δεν γέρασε καλά. Ο συνδυασμός επαναλαμβανόμενης μουσικής, έλλειψη ιστορίας και η σειρά ατυχημάτων που έγιναν εξαιτίας του αφήνουν μία άσχημη γεύση στο στόμα, αλλά όχι αρκετά για να μην κερδίσει την θέση του στην δεκάδα μας.

Pokemon

*Από το 3ο τεύχος του CvP, Νοέμβριος 2022. Ακόμη να κάνεις εγγραφή; Κλικ εδώ!

Share this!
Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *