Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: CHANNEL, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, PODCASTS

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναβαθμισμένη λειτουργία των υπηρεσιών μας προς όλους, για όλα αυτά που ξεχωρίζετε στο GRD! Channel, podcast και περιοδικά!
Το συνδρομητικό μας κανάλι, πλήρως ανανεωμένο, ακόμα πιο φιλικό και πιο εύχρηστο, περιμένει να εξερευνήσετε όλες τις παραγωγές έρευνας στο GRD Channel! Επίσης, προσφέρουμε σε όλους δωρεάν πρόσβαση στην 24ωρη ροή του GRD Channel, για να απολαμβάνετε πρωτότυπο και ποιοτικό περιεχόμενο έρευνας, κάθε στιγμή! Εξερευνήσεις, οδοιπορικά, οδοιπορικά, ντοκιμαντέρ, έρευνα, αναζήτηση και μυστήριο, με ένα κλικ!
Mankind και ReWild, τα δυο συνδρομητικά περιοδικά έρευνας για την ανθρωπότητα και τη φύση, που έχετε ήδη αγαπήσει. Μοναδικό περιεχόμενο, πρωτότυπη έρευνα και φωτογραφικό υλικό, πλήρως ανανεωμένα στο GRD Mags !
Η νέα τάση που ξεχωρίσατε με χιλιάδες downloads και ακόμη περισσότερες ακροάσεις, τα Podcast στο GRD Podcasts! Μια σελίδα που ενημερώνεται καθημερινά με podcast σε εύρος θεματολογίας από μυστήριο, ιστορία, κοινωνία, συνεντεύξεις, θρησκείες, επιστήμες κ.ά.

Δείτε το live με τις ανακοινώσεις από εδώ:

LIVE ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

 

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *