Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Στην τομέα της έρευνας και της αναζήτησης, όσο κι αν ψάχνεις, πάντα θα υπάρχει μεγαλύτερο βάθος. Περισσότερες έρευνες που σχετίζονται με το θέμα που σας ενδιαφέρει, περισσότερα βιβλία κ.ά. Για το λόγο αυτό, στις έρευνες που θα συναντάτε στο Index του GRDiscovery, υπάρχει ένας qr κωδικός, τον οποίο μπορείτε να σκανάρετε με το κινητό ή το tablet και να σας οδηγήσει σε έναν νέο σύνδεσμο, όπου θα βρείτε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για αυτό που ψάχνετε. Ο σύνδεσμος μπορεί να οδηγεί είτε σε κάποιο άλλο άρθρο, εντός ή εκτός GRD, είτε σε εκπομπή έρευνας, ηχητικού περιεχομένου ή βίντεο. Αντίστοιχα, qr codes θα μπουν και στα βιβλία της βιβλιοθήκης μας, έτσι ώστε όταν διαβάζετε ένα βιβλίο να μπορείτε με ένα σκανάρισμα να βρείτε κι άλλες σημαντικές πληροφορίες που σχετίζονται με το θέμα ή τον συγγραφέα. Φανταστείτε το σαν ένα παιχνίδι έρευνας! Σκανάρεις και προχωράς!
Πώς όμως θα πραγματοποιήσετε αυτό το σκανάρισμα με το κινητό ή το tablet σας; Μέσω του Play Store για συσκευές Android και του App Store για συσκευές Apple (iPhone, iPad κτλ) μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογή qr code reader. Οι εφαρμογές αυτές απαιτούν τη χρήση της κάμερας της συσκευής σας. Ανοίγετε, λοιπόν, την εφαρμογή με την κάμερα να «βλέπει» τον κωδικό. Αμέσως θα διαβάσει το σύνδεσμο και θα σας οδηγήσει σε αυτόν.
Εύκολα και γρήγορα, διαβάζοντας μία έρευνα από το Εργαστήριο Έρευνας που βρίσκεται στο Index του grdiscovery.com ή διαβάζοντας ένα βιβλίο που έχετε δανειστεί από την βιβλιοθήκη μας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες έρευνες χωρίς να χρειαστεί να ψάξετε. Το έχει ήδη κάνει για εσάς η ομάδα του GRD! Ανακαλύψτε και εξερευνήστε ακόμα περισσότερο! Συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι της έρευνας και της αναζήτησης!

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.