Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – GRD EVENT VISION

Καθώς πλησιάζουμε προς τη μεγάλη μέρα της γιορτής της έρευνας και της αναζήτησης, οι εκπλήξεις δεν σταματούν. Στην έναρξη της βραδιάς θα απολαύσουμε το γυναικείο τρίο ηλεκτρικών εγχόρδων “TRINITY” με 2 ηλεκτρικά βιολιά (Παπαδοπούλου Κατερίνα και Μέγγου Δήμητρα) και ένα ηλεκτρικό βιολοντσέλο (Χίσσα Ειρήνη). Μετά την έναρξη του GRD Event Vision,θα απολαύσουμε μία Rock διασκευή του Never Back Down των Two Steps from Hell, από τον Χρήστο Σταυρόπουλο.
Μοναδικά δώρα περιμένουν όσους παρευρεθούν στη μοναδική αυτή βραδιά, καθώς θα λάβουν ένα συλλεκτικό ξύλινο μπρελόκ GRD Vision, αποκλειστική δημιουργία των Dr. Wood για εσάς! Ο ερευνητής Χάρης Κουτσιαύτης προσφέρει τρία εκπληκτικά δώρα σε 3 τυχερούς, από την προσωπική του συλλογή: ένα κομμάτι μετεωρίτη, συλλεκτικά γραμματόσημα και συλλεκτικά νομίσματα.
Επειδή αγαπάτε το βιβλίο όσο εμείς, ακολουθούν κι άλλα εκλεκτά δώρα:

  • 5 βιβλία από τις Εκδόσεις Αρχέτυπο
  • 5 βιβλία από τις εκδόσεις Κάδμος
  • 5 βιβλία από τις εκδόσεις GRD Books
  • 5 βιβλία από τις Εκδόσεις Ζήτρος και
  • 3 πακέτα των 3 βιβλίων «Η υψηλή τέχνη της εξαπάτησης» της Ηούς Αναγνώστου, από τις εκδόσεις Terra papers.

3 ακόμη πολύτιμα δώρα από το orgonodrome περιμένουν 3 τυχερούς από εσάς: 1 ΠΥΡΑΜΙΔΑ MWO SHELL και 2 MARS PYRAMID ORGONION.
Σας περιμένουμε με τις προσκλήσεις σας, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 21:00, στο Rooftop Piscina του Capsis Hotel Thessaloniki.

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *