ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Δημήτριος Ν. Γιαννόπουλος γεννήθηκε τον Μάϊο του 1979. Σπούδασε Pharmaceutical Assistant / Pharmaceutical Technician στο Δ.ΙΕΚ της Βέροιας. Είναι φοιτητής με τίτλο σπουδών "Pharmaceutical Technician ". Είναι εξιδεικευμένος ως Τεχνικός που ειδικεύεται σε όπλα μαζικής καταστροφής και βιολογικού πολέμου (WMD - CBRN).  

Συνεργάζεται με το Ομοσπονδιακό Ίδρυμα Επιστημών Κρατικό Κέντρο  Έρευνας ιολογίας και Βιοτεχνολογίας "Вектор". Ασχολείται με το αντικείμενο στον τομέα M3-70 NATO CBRN Defence Orientation. Είναι Συγγραφέας και Ερευνητής . Επίσης συνεργάζεται με τα Ρωσικά πανεπιστήμια όπως το Bauman Moscow State Technical University, BMSTU και το Sankt Petersbug State University, SPBU. 

Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται με το διάβασμα, συγγραφή ερευνών και το web programming  κι έχει αναπτύξει τη δική του εφαρμογή “Emergency System”. Υπήρξε για έξι έτη εθελοντής στην ομάδα διάσωσης του Ε.Ε.Σ. Επίσης είναι εθελοντής στο δίκτυο του Ο.Η.Ε UNV, μέλος του Greek Scientists Society και μέλος της ομάδας ερευνητών του GRDiscovery.