ΤΟ GRDISCOVERY TIMA TO 1821

Γιορτάζουμε και τιμάμε την Ελληνική Επανάσταση. Για εμάς η συγκεκριμένη επέτειος δεν αποτελεί γιορτή αλλά παράδειγμα προς μίμηση για την υπεράσπιση του έθνους, της δικαιοσύνης και το σημαντικότερο, της ελευθερίας. Το μήνυμα που στέλνει είναι μήνυμα αφύπνισης και κινητοποίησης της συνείδησης του λαού που έχει ως απόρροια το γεγονός πως με την έντονη θέληση και με τον επίμονο αγώνα, μπορούν όλοι μαζί, ενωμένοι, να αλλάξουν την τροπή της ιστορίας.

Ο όμιλος media GRDiscovery, ξεχωρίζει για το πρωτότυπο περιεχόμενό του. Η περιπέτεια και η εξερεύνηση αποτελούν τον κύριο παράγοντα κάθε δράσης του ομίλου με σκοπό την ορθή ενημέρωση των ανθρώπων και την διάσωση της ιστορίας.

Το GRDiscovery ανακοινώνει την επίσημη υποστήριξή του στην επιτροπή “Τιμή στο ’21”. Η συγκεκριμένη επιτροπή συστάθηκε με σκοπό τον εορτασμό των 200 ετών από το πέρασμα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 καθώς και την εξύμνηση των ηρώων, των στόχων αλλά και των ιδανικών της Επανάστασης.

Η επιτροπή “Τιμή στο ’21” από την Παρασκευή 29/01/2021 και κάθε Παρασκευή στις 20:00, θα έχει τη δική της ώρα στο ραδιόφωνο του GRDiscovery “GRD RADIO” www.grdiscovery.com/radio, όπου θα γίνονται ιστορικές αναδρομές και συζητήσεις για την Επανάσταση του 1821, καθώς και για τις αιτίες της μη πλήρους υλοποίησης των στόχων της. Την εκπομπή θα παρουσιάζει η αξιότιμη Ελληνίδα πρύτανης, Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη.

Η κυρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, είναι η πρώτη Ελληνίδα, εκλεγμένη πρύτανης τρεις φορές από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Η ίδια έχει συμβάλει σημαντικά στην διάσωση και διάδοση της έρευνας μέσα από προσωπικές της αναζητήσεις. Το ερευνητικό της έργο, οι δημοσιεύσεις και τα βιβλία αποτελούν για την Ελληνική κοινωνία σημαντική προσφορά, αφού το δημοσιευμένο έργο της μετρά 53 συγγράματα, μελέτες, μονογραφίες κι έρευνες. Επιπλέον έχει γράψει πάνω από 750 επιστημονικά άρθρα που έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Το διακεκριμένο όμως έργο της δεν σταματά εκεί αφού έχει τιμηθεί με επαίνους, πολλές βιβλιοκρισίες και αναφορές αλλά και αμέτρητα πρώτα βραβεία.

Αδιαμφισβήτητα ο εορτασμός των 200 ετών από το 1821, θέτει σε εγρήγορση την υπεράσπιση των υπέρτατων αγαθών που μας χαρίστηκαν από τους προγόνους μας με τους ηρωικούς τους αγώνες. Ας μνημονεύσουμε κι ας στηρίξουμε αυτά τα ιδανικά προς όφελος όλων, γιατί κανείς δεν πρέπει να μένει αμέτοχος.

Share this!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *