Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Από το 1997 ως σήμερα είναι εκδότης της μηνιαίας τοπικής εφημερίδας «Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής» η οποία εκδίδεται από το 1970 στις περιοχές Χολαργού-Παπάγου-Αγίας Παρασκευής). Είναι επίσης διαχειριστής του ηλεκτρονικής εφημερίδας «Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής» (indobserver.gr).

Υπήρξε για 3 χρόνια Συνεργάτης της «Ελεύθερης Ώρας» (με καθημερινά πρωτοσέλιδα, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, πολλές αποκλειστικές επιτυχίες, συνεχείς αποκλειστικότητες, π.χ. σκάνδαλο Siemens, συνεντεύξεις κ.α.).

Την περίοδο 2012-2013 συνεργάστηκε με τη γνωστή ιστοσελίδα makeleio.gr.

Για χρόνια εμφανιζόταν ως σχολιαστής σε τηλεοπτικά πάνελ, δελτία ειδήσεων (ΑΡΤ-Αντώνης Μυλωνάκης, κανάλι «Ε», “Kontra”-Νίκος Νικολόπουλος, Νότια Ελληνική Τηλεόραση) και τελευταία στο «Εκρηκτικό Δελτίο»-ΑΡΤ (Σοφία Παραδείση, Σπύρος Σταθάκης).

Από το 2017 και για 3 χρόνια διετέλεσε ραδιοφωνικός παραγωγός της εκπομπής «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» (https://eoeradio.org//). Επρόκειτο για talk show με προσκεκλημένους από τον πολιτικό, πολιτιστικό, δημοσιογραφικό, θεολογικό χώρο, με αποκαλυπτικές και αποκλειστικές ειδήσεις. Η ίδια εκπομπή συνεχίζεται και το 2021 από το νέο σταθμό http://grdiscovery.com/radio/ κάθε Δευτέρα (21.00-22.30).

Από το 1989 ως σήμερα   είναι μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ).

Στο ενεργητικό του έχει μερικές σημαντικές δημοσιογραφικές επιτυχίες.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι:

  • 1. Αποκάλυψη των διεκδικήσεων Χρήστου Μαυρίκη στον Υμηττό. Η αποκάλυψη οδήγησε κατηγορούμενο για κακούργημα τον Χρήστο Μαυρίκη στη Δικαιοσύνη, με συνέπεια να καταδικαστεί σε 15 χρόνια φυλάκιση και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.
  • 2. Ο μόνος δημοσιογράφος που έχει ασχοληθεί διεξοδικά με τη Δωρεά Οργάνων σώματος. Τα ρεπορτάζ του αναδεικνύουν ότι πρόκειται για «εγκληματική ενέργεια» αντίστοιχη με τις αμβλώσεις. («Εγκλημα η δωρεά οργάνων σώματος! Συνέντευξη-γροθιά»: https://www.youtube.com/watch?v=84O5wevWz-I&feature=youtu.be,
  • 3. Αποκάλυψη για διασπάθιση δημοσίου χρήματος σε 13 δήμους της Δυτικής Αττικής. Η υπόθεση οδήγησε ως κατηγορούμενους στη Δικαιοσύνη, 110 αιρετούς (Δημάρχους, Αντιδημάρχους, μέλη Δημαρχιακών Επιτροπών), καθώς και τον επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Άπαντες αθωώθηκαν διότι δεν προέκυψε δόλος σε όσα διέπραξαν!   

Είναι πτυχιούχος Σχολής Οπτικών (ΤΕΙ Αθήνας) , πτυχιούχος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (τμήμα: Ελληνικός Πολιτισμός), ενώ έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από το «Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών» (τμήμα: Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης). Τέλος είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά.