Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

GRD CINEMA: ΤΟ GRD ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ

Μην ξεχνάτε πως το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου έχουμε την πρεμιέρα του GRD Cinema!  Ένα διήμερο προβολών με μερικά από τα αγαπημένα ντοκιμαντέρ που έχουν την υπογραφή μας!

Επίσης, εξαιρετικοί συνεργάτες μας, πολλοί εκ των οποίων συμμετείχαν σε αυτές τις παραγωγές, θα βρίσκονται εκεί για να συζητήσουμε και να τις παρακολουθήσουμε παρέα, τιμώντας μας με την παρουσία τους!

Σας περιμένουμε όλους!

Χώρος διεξαγωγής: Κινηματοθέατρο Αθήναιον, Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 35, Θεσσαλονίκη, 546 41

▪︎ Πρόγραμμα προβολών ▪︎

Σάββατο 6/5:

17:30

▪︎ Το χειρόγραφο Q 

” Ένα χειρόγραφο που αλλάζει τα πάντα στην ανθρώπινη ιστορία! Ναΐτες Ιππότες, Εσσαίοι και αποκρυφισμός… Δύο σπουδαίοι ερευνητές που το αναλύουν, Ευγενία Κούκουρα και Πατέρας Απόστολος Γάτσιας. Ένα ωριαίο ντοκιμαντέρ, επικών διαστάσεων, που ξεδιπλώνει μυστικά και διεισδύει σε άγνωστα, μέχρι τώρα, μονοπάτια…”.

18:30 (Κοινή προβολή)
▪︎ The era of XL 
” Ένα ντοκιμαντέρ για την παχυσαρκία, υπό την εποπτεία του διατροφολόγου Αριστείδη Πατρινού. Απόψεις ειδικών και επιστημονικά δεδομένα για ένα θέμα που απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους”.
▪︎ Εθισμός
“Εθισμός, ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του GRDiscovery σε συνεργασία με το κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων, ΟΑΣΙΣ. Άνθρωποι με εθισμούς μιλούν στην κάμερα. Επιστήμονες και ειδικοί δίνουν λύσεις”.
Κυριακή 7/5:

17:00

▪︎ Woman 
“Γυναίκα. Ουσιαστικό, γένους θηλυκού. Το αδύναμο φύλο για κάποιους, που όμως μέσα του κρύβει την περισσότερη δύναμη. Η Ελίνα Χαραλάμπους εστιάζει στην ιστορία αυτού του μαγικού πλάσματος, που όλοι μισούν να αγαπούν και να μιλούν γι’ αυτήν…”.

18:15 (Κοινή προβολή)

▪︎ Μικρασιατική καταστροφή 
” Η μικρασιατική καταστροφή αποτελεί μία από τις πιο μελανές σελίδες στην ιστορία του ελληνισμού. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία τελέστηκαν σφαγές, αρπαγές, λεηλασίες και ποικίλες πράξεις ωμής βίας. Ο απολογισμός, καταδεικνύει μόνο απώλειες και έξαρση μίσους… Όλο το χρονικό της μικρασιατικής καταστροφής, που σημάδεψε την ανθρώπινη ιστορία”.
▪︎ Σκωτία η χώρα των Ελλήνων 

” Μετά από έρευνα και συλλογή πληροφοριών και στοιχείων, σας παρουσιάζουμε το ντοκιμαντέρ “Σκωτία η χώρα των Ελλήνων – Βρετανία η υπερβόρεια Ελλάς”. Ποιες είναι, πραγματικά, οι σχέσεις της Σκωτίας και της Βρετανίας με την Ελλάδα; Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ με την υπογραφή του Πρόδρομου Κοφσανίδη”.

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4€ ΑΝΑ ΠΡΟΒΟΛΗ!
Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *