Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

GRD Cor. (ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο GRD Cor.!

Μέσα από αυτή την εκπομπή, θα ενημερώνεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τα νέα του GRDiscovery που αφορούν το τηλεοπτικό μας κανάλι, τον εκδοτικό μας οίκο, τη βιβλιοθήκη μας, νέες παροχές, συνεργασίες, δράσεις, εκδηλώσεις και γενικότερα, όλα εκείνα που πρέπει να γνωρίζετε εσείς που μας ακολουθείτε και μας στηρίζετε ενεργά, αλλά και τα νέα μας μέλη που μέρα με τη μέρα αυξάνονται και μας δίνουν κίνητρο να συνεχίζουμε, ακόμα πιο δυναμικά!

Πάμε, όμως, να δούμε τι καινούργιο έχει να σας παρουσιάσει η πρεμιέρα του GRD Cor. !

Ξεκινάμε με τα ανανεωμένα πακέτα συνδρομών που προσφέρει το GRDiscovery σε όλους εσάς, ώστε να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο!

1. GRD Mags – Περιοδικά
Ετήσια συνδρομή στα 3 μηνιαία περιοδικά μας, MANKIND, REWILD και CvP, με επίκεντρο τον άνθρωπο, τη φύση και την τεχνολογία, αντίστοιχα. 30 συνολικά τεύχη, διαθέσιμα για προβολή στην οθόνη του υπολογιστή σας, στο κινητό σας ή στο tablet σας!
Περισσότερες πληροφορίες: https://grdiscovery.com/product/mags/

2. GRD Member – Μέλος
Γίνετε μέλη μας και κερδίστε αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!
Η συνδρομή διαρκεί για ένα έτος και περιλαμβάνει τα εξής:

• 20% έκπτωση σε όλα τα είδη μας, βιβλία, ενοικιάσεις ερευνητών κ.α.

• 30% έκπτωση στα μηνιαία και τριμηνιαία πακέτα καθώς και 50% έκπτωση στα ετήσια πακέτα της Auvril audiobooks

• Μειωμένες τιμές εισιτηρίων στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας “ΝΟΗΣΙΣ”

• Δωρεάν παρακολούθηση των μαθημάτων “Δια έρευνας μάθηση” του ανοικτού πανεπιστημίου του GRD

• 50% έκπτωση σε όλα τα workshops και masterclasses που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του έτους

• Εβδομαδιαία ενημέρωσή σας σχετικά με όλες τις δράσεις του GRDiscovery, μέσω newsletter
Περισσότερες πληροφορίες: https://grdiscovery.com/product/member/

3. GRD Full – Μέλη/ Περιοδικά/ Κανάλι
Ένα πακέτο για εσάς που θέλετε να τα παρακολουθείτε όλα! Ετήσια συνδρομή σε όλα μας τα περιοδικά, εκπτώσεις και προνόμια μελών αλλά και ελεύθερη πρόσβαση στο συνδρομητικό μας κανάλι “GRD CHANNEL”, με περισσότερες από 600 παραγωγές οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς! Ντοκιμαντέρ, έρευνες, ταξιδιωτικές εκπομπές και πολλά περισσότερα, διαθέσιμα για αναπαραγωγή, όπου και όποτε εσείς επιθυμείτε!
Περισσότερες πληροφορίες: https://grdiscovery.com/product/grdfull/

Συνεχίζουμε με την επαναλειτουργία μίας ιδιαίτερα επιτυχημένης προσπάθειας που ξεκίνησε στο παρελθόν και η οποία, λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικράτησαν τα προηγούμενα χρόνια, διακόπηκε.

Με μεγάλη μας χαρά, λοιπόν, σας ανακοινώνουμε την επίσημη επαναλειτουργία του Ανοιχτού Πανεπιστημίου ” Δια έρευνας μάθηση”. Από την Τετάρτη 22 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη, από τις 18:00 έως τις 21:00, όλα μας τα μέλη θα μπορούν να παρακολουθούν, εντελώς δωρεάν, μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης και Μυθολογίας από την μοναδική κα Ευγενία Κούκουρα, μαθήματα Θεολογίας από τον εξαιρετικό κ. Ευάγγελο Ρωσσόπουλο, καθώς και μαθήματα Επιστήμης και Έρευνας του Διαστήματος από τον κ. Χάρη Κουτσιαύτη, φανατικού λάτρη, ερευνητή και αρθρογράφου σε θέματα του διαστήματος!

Τα μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα στο Blockchain Factory, Βαλαωρίτου 7, 1ος όροφος.

Επιπλέον, για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να τα παρακολουθήσετε, αλλά βρίσκεστε εκτός της πόλης της Θεσσαλονίκης, έχουμε προνοήσει ώστε, την επόμενη κιόλας μέρα, να λαμβάνετε τα μαθήματα σε μορφή βίντεο, μέσω newsletter!
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα και δηλώσεις συμμετοχής: https://events.grdiscovery.com/dia-erevnas-mathisi/

Και μετά από τα νέα που αφορούν τις συνδρομές και τα μαθήματά μας, περνάμε στο τηλεοπτικό μας update, γιατί έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα να σας ανακοινώσουμε!

Πρώτα από όλα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με το γεγονός πως το κανάλι μας “GRD CHANNEL” έχει αδειοδοτηθεί από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και χαρακτηρίζεται ως το πρώτο ελληνικό κανάλι ντοκιμαντέρ στη χώρα! Οι προσπάθειες μας για ποιοτικές και αξιόλογες παραγωγές αναγνωρίζονται και επίσημα ενώ, πλέον, θα μπορείτε να μας παρακολουθείτε και μέσα από τις συχνότητες των 12 συνεργαζόμενων τηλεοπτικών καναλιών, από τη μία άκρη της χώρας μέχρι την άλλη!

Πολλές νέες παραγωγές, εβδομαδιαίες εκπομπές ενημέρωσης, έρευνας και πολιτισμού, μέσα από τη δική μας ματιά!

• Europe next: Όλα τα νέα σχετικά με δράσεις, εκδηλώσεις και προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, μέσα από την έγκυρη ενημέρωση του GRDiscovery και με την υποστήριξη του EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης. Κάθε Δευτέρα στη 13:00 με νέο επεισόδιο και καθημερινή προβολή στη 13:00 και στις 20:00.

• Museum Tour: Ένα ταξίδι στον κόσμο του πολιτισμού και της τέχνης! Μουσεία, πινακοθήκες, χώροι τεχνολογίας και επιστήμης, μας ανοίγουν τις πόρτες σε έναν κόσμο γεμάτο με μαγικές εικόνες, ενώ εξειδικευμένοι καλεσμένοι μας ξεναγούν και μας παρουσιάζουν τους χώρους αυτούς. Ο πρώτος κύκλος έρχεται σύντομα!

• GRDiscovery: Ταξίδια, οδοιπορικά, εξερεύνηση, μυστήριο, περιπέτεια… Αυτά και ακόμα περισσότερα, σε μία εβδομαδιαία εκπομπή που θα αναπαράγεται πανελλήνια, μέσα από τις συχνότητες των παρακάτω καναλιών:
• TV 100
• ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ
• WEST TV
• ΒΗΜΑ TV
• ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
• NOTOS TV
• KOS TV
• ΣΑΤ
• ΑΙΓΑΙΟ
• SYROS TV1
• AΛΗΘΕΙΑ TV

Σειρά έχουν τα νέα σχετικά με τις συνεργασίες μας, με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, με τη βοήθεια των οποίων μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για όλους εσάς!

Οι νέες μας συνεργασίες περιλαμβάνουν:

• Τον πολυχώρο BLOCKCHAIN FACTORY, έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της πόλης, στον οποίο θα λαμβάνουν χώρα τα μαθήματα του Ανοιχτού μας Πανεπιστημίου, διάφορα workshops και masterclasses που θα σας ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς και πολλές ακόμα δράσεις και εκδηλώσεις!
Για πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα: https://events.grdiscovery.com/

• Την AUVRIL AUDIOBOOKS, την πρώτη ελληνική πλατφόρμα audiobooks στη χώρα. Πλέον, μέσα από τη σελίδα της, μπορείτε να βρείτε όλα τα βιβλία του εκδοτικού μας οίκου και σε μορφή ήχου, καθώς επίσης, μεγάλες εκπτώσεις για όλα μας τα μέλη, στα προσφερόμενα προγράμματα της Auvril Audiobooks.

• Το EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του οποίου ξεκίνησε ήδη η νέα μας εκπομπή, Europe next ενώ, σύντομα, η συνεργασία μας θα επεκταθεί και στον τομέα των εκδηλώσεων.

• Τις εκδόσεις ΖΗΤΡΟΣ

• Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και ιδιαίτερα τον τομέα υποκριτικής

• Το θέατρο ΡΟ (Ροντίδης)

• Το θεατρικό εργαστήρι ΝΤΟΥέΝΤΕ και

• Τα κομμωτήρια SEDE

Κλείνουμε με τα νέα της βιβλιοθήκης μας, “Ιούλιος Βερν”, η οποία στεγάζεται εδώ και λίγους μήνες στον χώρο του Blockchain Factory, στην οδό Βαλαωρίτου 7, στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη σε όλους εσάς που αγαπάτε τα βιβλία και επιθυμείτε να περιηγειθείτε σε αυτή και να δανειστείτε τα βιβλία της συλλογής μας!

Σας περιμένουμε όλους, καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 15:00, για να σας γνωρίσουμε και να σας φιλοξενήσουμε στον ζεστό χώρο της βιβλιοθήκης μας, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις και να μεγαλώσουμε την οικογένεια του GRDiscovery, ακόμα περισσότερο!

Μέχρι το επόμενο GRD Cor., να είστε όλοι καλά!

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *