Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

GRD VISION ’24 ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ EVENT

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στο Cloud Bar του ξενοδοχείου ΟΝΟΜΑ, στη Θεσσαλονίκη, θα λάβει χώρα η καθιερωμένη μας εταιρική εκδήλωση, GRD VISION ’24, η οποία πραγματοποιείται για 21η συνεχή χρονιά! Το GRDiscovery έχει ετοιμάσει μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και happenings, με εκλεκτούς καλεσμένους, φίλους και πολύτιμους συνεργάτες, σημαντικές ανακοινώσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά και τιμητικές βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν αφήσει το στίγμα τους στους κλάδους της επιστήμης, της τέχνης και του πολιτισμού! 

Η βραδιά θα ξεκινήσει με την εκπληκτική φωνή της Ναστάσια Γούναρη, μίας νέας καλλιτέχνιδας, η οποία θα παρουσιάσει και την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με την υπογραφή της Spicy music! 

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του τηλεοπτικού μας προγράμματος για τη νέα σεζόν, καθώς και όλες οι κινηματογραφικές παραγωγές που θα προβληθούν σε κινηματογράφους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τα νέα του εκδοτικού μας οικού, ενώ θα κλείσουμε τη βραδιά, όπως πάντα, με τις τιμητικές μας βραβεύσεις. 

Πιο συγκεκριμένα, φέτος θα τιμήσουμε για το έργο και τη συνολική τους προσφορά: 

Την κα Μαρία Νεγρεπόντη – Δελιβάνη, την πρώτη Ελληνίδα πρύτανη, εκλεγμένη τρεις φορές από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Μεταξύ της λαμπρής ακαδημαϊκής και επιστημονικής της πορείας, ξεχώρισε η μελέτη της για την «περιφερειακή ανάπτυξη της Ελλάδας στο πλαίσιο της ΕΟΚ», που απέσπασε το Α΄ Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών το 1984, ενώ το 2008, το γαλλικό κράτος, με προεδρικό διάταγμα, της απένειμε το παράσημο του ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής για την επιστημονική της συνεργασία με τη Γαλλία. 

Τον κ. Γιώργη Μελίκη, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί άμεσα – και διόλου άδικα – με την έρευνα και διάσωση της λαϊκής παράδοσης. Από τα μαθητικά του χρόνια, έως και σήμερα, δεν έχει σταματήσει να αναζητά, να ξετρυπώνει, να καταγράφει και να κρατά ζωντανά, τα στοιχεία της λαϊκής μας παράδοσης, τις ρίζες και την ταυτότητά μας, μέσα από την πολυετή παρουσία του σε εφημερίδες, ραδιόφωνο, τηλεόραση, αλλά και τη μοναδική συγγραφική και δισκογραφική του δουλειά. Το 2011, ίδρυσε το εθνογραφικό κέντρο που φέρει το όνομά του, στη γενέτειρά του, την Μελίκη Ημαθίας. 

Μοναδική προϋπόθεση για να παρακολουθήσει κανείς την εκδήλωση είναι να διαθέτει την πρόσκληση του GRD VISION ’24!

Η εκδήλωση θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί, λίγες μέρες αργότερα, μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι του GRDiscovery, “GRD CHANNEL”, και από το δίκτυο των συνεργαζόμενων περιφερειακών καναλιών, για όλους εκείνους που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν και να την παρακολουθήσουν από κοντά, ενώ θα υπάρχει και αντίστοιχη ανάρτηση και φωτογραφικό υλικό της βραδιάς, στα social media που διαθέτουμε!

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *