Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ! ΔΕΣ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ!

Οι ετοιμασίες για το GRD Event Vision, την ετήσια εκδήλωση του GRDISCOVERY έχουν ήδη ξεκινήσει! Κάθε χρόνο θέλουμε μαζί να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας και να σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στο χώρο της έρευνας, της αναζήτησης αλλά και του θεάματος. Στο πλευρό μας σταθεροί αρωγοί σε αυτό το έργο είστε όλοι εσείς αλλά και σπουδαίοι ερευνητές. Τη βραδιά της εκδήλωσης θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να βραβεύσουμε τρεις από τους εκλεκτούς συνεργάτες μας για το πολύτιμο έργο τους. 

Ο εκδότης Κωνσταντίνος Ζήτρος μέσα από τις εκδόσεις «Ζήτρος» έχει προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό περισσότερους από 200 τόμους σε διακεκριμένες σειρές που καλύπτουν με επάρκεια την ελληνική και ξένη γραμματεία. Ειδικότερα η ελληνική γραμματεία, εμπλουτισμένη με εισαγωγές, δόκιμες μεταφράσεις και πλούσια σχόλια, έχει προσφέρει τα μέγιστα σε όσους επιθυμούν πραγματικά να γνωρίσουν το αντικείμενο.

Η Ντορέτα Πέππα έχοντας εργαστεί ως δημοσιογράφος και μεταφράστρια, έχοντας συνεργαστεί με πολλούς εκδοτικούς οίκους και εφημερίδες, είναι πραγματικά ένας άνθρωπος με βαθιά γνώση επί πολλών θεμάτων. Έχει διασκευάσει ή υπογράψει περισσότερα από 60 βιβλία σύγχρονων και αρχαίων, αλλά και κλασικών συγγραφέων. Τα βιβλία που έχει συγγράψει και οι έρευνές της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας: φιλοσοφία, μεταφυσική, ιστορία, εσωτερισμός, θρησκειολογία κ.ά. Μέσα από τη συνεργασία της με το GRDISCOVERY και ειδικότερα από τα podcast που έχετε αγαπήσει, πραγματεύεται πρωτότυπα θέματα και μας ενημερώνει ύστερα από βαθιά έρευνα επί του αντικειμένου.

Ο νομισματολόγος και συγγραφέας Αστέριος Τσίντσιφος έχει συνδέσει το όνομά του τόσο με τον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη όσο και με το δίσκο της Φαιστού. Μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή «Αρχαίων Μυστήρια, χαμένη γνώση» την οποία συμπαρουσιάζει με τον ερευνητή Πρόδρομο Κοφσανίδη στο GRD Radio αλλά και με την ενεργό συμμετοχή του σε τηλεοπτικές παραγωγές, αποτελεί κινητή εγκυκλοπαίδεια και προσφέρει τις γνώσεις του σε θέματα ιστορίας, αρχαιολογίας, μεταφυσικής και εσωτερισμού.

Όλοι εσείς που θα παρευρεθείτε στην εκδήλωση, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τους αγαπημένους σας ερευνητές και να συνομιλήσετε μαζί τους. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επανέλθουμε με νέο δελτίο Τύπου αναφορικά με τους εκλεκτούς καλεσμένους που θα παρευρεθούν αλλά και τα μοναδικά δώρα που θα κληρωθούν για τους τυχερούς της βραδιάς!

Κλείστε τώρα την δωρεάν πρόσκληση σας από εδώ https://grdiscovery.com/product/grd-event-vision-inv 

Δείτε τις ανακοινώσεις:

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *