Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Σαν σήμερα το 2004, μεγάλες επιτυχίες για την Ελληνική Συγχρονισμένη Κολύμβηση καθώς πραγματοποιούνται οι αγώνες της τελευταίας ημέρας του Ανοιχτού Πρωταθλήματος της Γερμανίας, που διεξήχθη στη Βόννη.

Η Εύη Μακρυγιάννη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σόλο, καθώς στον τελικό αναδείχτηκε πρώτη με βαθμολογία 91.667. Επίσης, χρυσή αναδείχτηκε η ελληνική ομάδα στο κόμπο, ενώ μετάλλια έφεραν το ντουέτο και το ομαδικό.

Ομως, οι επιτυχίες δεν σταματούν στο χρυσό της Μακρυγιάννη αλλά συνεχίζονται με τις επιδόσεις της Χριστίνας Θαλασσινίδου και της Ελευθερίας Φτούλη στον τελικό του ντουέτο. Εκεί, οι Ελληνίδες αθλήτριες κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο, συγκεντρώνοντας 92.667 βαθμούς. Τα Ελληνικά Μετάλλια επεκτείνονται και στο ομαδικό, όπως και στο κόμπο. Η ελληνική ομάδα που αποτελείται από τις Κουτσούδη, Χριστοδούλου, Γουδά, Ιωάννου, Πελεκάνου, Φτούλη, Θαλασσινίδου και Ιορδανοπούλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο κόμπο και το χάλκινο στο ομαδικό. Στο κόμπο είχε βαθμολογία 91.500 και άφησε πίσω της την ομάδα της Γερμανίας (2η, 82.500) και της Αυστρίας (3η, 76.667). Στο ομαδικό το χρυσό μετάλλιο ανήκει στην Ισπανία με 95.000 βαθμούς και το αργυρό στην Ιταλία με 93.167. Στο κόμπο, πρώτευσε η Ελλάδα, με 91.500.

Γιώργος Μπίτζιος, Αθλητικογράφος

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *