Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

      Σε έναν κόσμο που όλα στηρίζονται στο νόμο της δυαδικότητας και οι ζωές και οι επιλογές μας κινούνται ανάμεσα στη:

Λογική και το Συναίσθημα
Μέρα  και   Νύχτα
Ήλιο            Φεγγάρι
Αρσενικό    Θηλυκό
Φως             Σκοτάδι
Δεξιά          Αριστερά
Πάνω         Κάτω
Γρήγορα    Αργά
Θετικό        Αρνητικό
Άσπρο        Μαύρο
Πατέρας    Μητέρα κ.λ.π.

       Καλούμαστε όλοι και ο καθένας από εμάς, να επιβιώσουμε ανακαλώντας την πιο ισχυρή παρακαταθήκη μας, στηρίζοντας την ύπαρξή μας σ’ έναν από τους δύο πυλώνες της φύσης μας. Δηλαδή, ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες – πρότυπα που είχαμε από το οικογενειακό και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μας, αλλά και την κληρονομικότητα. Αυτό, βέβαια, μπορεί να είναι αποτελεσματικό ως προς την διεκπεραίωση της καθημερινότητας, μακροπρόθεσμα όμως η έλλειψη ισορροπίας έχει αρνητικό αντίκτυπο τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό και διανοητικό επίπεδο. Όπως οι ατομικές επιλογές (υποσυνείδητες και συνειδητές) επηρεάζονται από το κοινωνικό γίγνεσθαι, έτσι και ο κοινός παρονομαστής των ατομικών επιλογών, δημιουργεί το μοτίβο προς το οποίο η κοινωνία κατευθύνεται και αναπαράγει. Πρόκειται για μια σχέση αμφίδρομη και σαρωτική. Ωστόσο, είναι πλέον πασιφανές στον κάθε ένα από εμάς, ότι οι ισορροπίες έχουν διαταραχθεί. Υπάρχει έλλειψη όλων εκείνων των ποιοτήτων που καθορίζονται από την θηλυκή Αρχή!

 

Τι είναι η θηλυκή Αρχή και η θηλυκή ενέργεια;

 

        Η Αφύπνιση της θηλυκής ενέργειας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Καλό είναι να ξεκινήσουμε αποσαφηνίζοντας περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για την θηλυκή Αρχή και την θηλυκή ενέργεια! Η σύγχυση είναι οφθαλμοφανής με κύριους αποδέκτες της διαταραχής, τις ίδιες τις γυναίκες, που φέρουν από την φύση τους όλη αυτή την δημιουργική δύναμη, χωρίς όμως ποτέ να την έχουν αντιληφθεί και αξιοποιήσει προς όφελος δικό τους αλλά και του περιβάλλοντός τους.
Όλοι, έχουμε γίνει μάρτυρες των επαναλαμβανόμενων γυναικοκτονιών του τελευταίου διαστήματος. Είναι τρομακτικές οι διαστάσεις και ο πόνος που προκαλεί αυτή η ανισορροπία! Η φύση, όμως, της γυναίκας είναι τόσο ισχυρή που είναι σε θέση αν αντιληφθεί τις πραγματικές δυνάμεις και τις αξιοποιήσει, να ανατρέψει όλη αυτή την παράνοια που έχει επικρατήσει. Ξέρετε, μια από τις πιο ιερές λέξεις των θηλυκών ποιοτήτων είναι η λέξη Μητέρα, η οποία προέρχεται από τη λέξη Μήτρα, αλλά και εξελίσσεται στην λέξη Material που σημαίνει ύλη. Και αυτό γιατί η θηλυκή Αρχή εκφράζει την θηλυκή πλευρά του Θεού που είναι η ίδια η Φύση.

        Αναλογιστείτε, λοιπόν, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η φύση. Έτσι, θα κατανοήσουμε τη σχέση που έχουμε όλοι μας με την θηλυκή πλευρά του εαυτού μας. Η σύνδεση είναι άρρηκτη και συμβαίνει ώστε να πυροδοτήσει την ανάγκη για αποκατάσταση της ισορροπίας. Ένα κυρίαρχο ζήτημα με πολλές και ζωτικής σημασίας προεκτάσεις, τις οποίες επεξεργαζόμαστε αναλυτικά στα πολυεπίπεδα μαθήματά μας. Η Αφύπνιση της θηλυκής Αρχής ξεκινά και ζητά την συμμετοχή όλων μας, για το απώτερο καλό όλων!

 

Σκάναρε και ακολούθησε την έρευνα:

Βασιλική Δαβλάρα, Σύμβουλος Πνευματικής Ανάπτυξης

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *