Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

EL DIABLO – LIVE STORIES #19

Μια πρώτη υπερανάλυση για τα μηνύματα του φετινού τελικού της eurovision. Σύμβολα, υποσυνείδητο και τελετή τεραστίων διαστάσιων στο πρώτο μέρος ανάλυσης από τον Πρόδρομο Κοφσανίδη.

Share this!

5 σκέψεις στο “EL DIABLO – LIVE STORIES #19”

  1. Μάρκος Μαργαρίτης

    Σας γνώρισα λόγο κοβιντ, χαχα.. Ποιος το περίμενε.. Γενικά δεν ασχολούμαι με το ίντερνετ, φατσοβιβλιο κτλπ, έχει και τα τυχερά του *(αστείο) τώρα πλέον ψάχνω μόνο για ερευνητές… Είμαι τυχερός που σας ανακάλυψα!! Να είστε πάντα καλά!!!

  2. Αυτό που εσύ λες ότι είναι διαστημόπλοιο, στην αρχή, σαν σχήμα δεν θυμίζει λίγο και στέμμα; Ο κύριος πάνω στο “V” δεν παραπέμπει στον Εσταυρωμένο με τα χεράκια έτσι όπως τα έχει ανοιχτά; Επίσης, στο άλλο σχήμα, με την ακτινωτή διάταξη και τα ανισομερή επίπεδα, τα κατ΄ιδίαν κουτάκια δεν έχουν σχήμα φέρετρου; Αλλά λκαι το ότι είναι σε ανισομερή επίπεδα, αν θυμηθούμε αυτό που είχε πει η Madonna, “ain’t everybody is coming to the future”, μήπως παραπέμπει στο ότι στο μέλλον θα πάνε μόνο κάποιοι, οι οποίοι θα έχουν πεθάνει ως ανθρώπινες οντότητες και θα κατατάσσονται σε διαφορετικές κατηγορίες; Επιπλέον, το σηματάκι από κάτων με τα χρωματάκια θυμίζει ΛΟΑΤΚΙ; Ακόμη, αυτό που γοράει η Κυπρια, θυμίζει αυτό που φορούσε ο Χριστός στο σταυρό, κι επίσης το κόκκινο, εκτός από χρώμα του ξέρεις ποιου, δεν παραπέμπει και στον κόκκινο μανδύα του Χριστού;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *