Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ

Mάσκα και εξωπλανητικές μεταλλάξεις…….

Πριν από αρκετές ημέρες, μου τηλεφώνησε ένας φίλος, ο οποίος είχε διαβάσει το βιβλίο μου reptiles. Με ρώτησε αν στο παρελθόν τη γη την έχουν επισκεφτεί εξωγήινοι. Κι αν ναι, γιατί δεν έχουμε ξεκάθαρη αναφορά για την παρουσία τους.

Του απάντησα ότι δεν είμαι ειδικός, αλλά φαντάζομαι για να μπορούν να μας επισκέπτονται, πάει να πει ότι είναι περισσότερο καιρό από το ανθρώπινο είδος στην αλυσίδα της εξέλιξης και έχουν την ικανότητα να επιτυγχάνουν την μετάλλαξη.

Όταν μιλάμε για μετάλλαξη εννοούμε την αλλαγή μορφής και όχι της δομής. Η μορφή μπορεί να αλλάξει, υπακούοντας σε δικούς της κανόνες, χωρίς (τις περισσότερες φορές) να απορρίπτει στοιχεία της δομής ή ακόμα να διαιρεί δομικά το υπό μετάλλαξη στοιχείο.

Ο ίδιος ο άνθρωπος, περιλαμβάνει τον βασικό κανόνα, στον βιολογικό του κύκλο, σπέρμα – γέννηση, νηπιακή – εφηβική ζωή, γήρανση – θάνατος, (σήψη). Αλλάζει μορφές κατά την γέννηση και τον θάνατο χωρίς να μεταβάλει την αρχική σπείρα και δομή του, ισχυροποιώντας αυτές τις μεταβολές, με την κληρονομική μεταβίβαση, χαρακτηριστικού και μνήμης από τους απογόνους σε γόνους.

Τί γίνεται όμως στις εξωπλανητικές μεταλλάξεις;

Εδώ έχουμε δύο σημαντικούς δρόμους αλλαγών.

α) Την αλλαγή μορφής στο χώρο της γης, όταν παρουσιάζονται και

β) την αλλαγή μορφής, (επάνοδος στην αρχική μορφή) στο βιολογικό θάνατο τους.

Και στους δύο δρόμους, έχουμε σύνθετη διαδικασία (σύνθεσις) μέσα στην δομή τους.

Ας δούμε όμως την αλλαγή του δεύτερου δρόμου. Υποθέτω πως όταν επέρχεται ο θάνατός τους ότι αλλάζει η μορφή τους, (αποβάλλουν τα πρόσθετα στοιχεία της γήινης δομή που πήραν). Οι οικείοι των νεκρών ή οι αρχιερείς της εποχής τους γνωρίζουν τους πλανητικούς επισκέπτες και το πρώτο που κάνουν είναι να τοποθετήσουν μία μάσκα (προσωπείο) και να ταριχεύσουν τον νεκρό.

Δεν έχει σημασία αν η μάσκα είναι χρυσή (την βάζουν σε εξέχοντες άρχοντες) για να μην υποπτευθούν οι άλλοι την διαφορά. Έτσι έχουμε χρυσά προσωπεία σε μούμιες της Ελλάδας και της Συρίας, ξύλινες μάσκες στην Αίγυπτο και την Κίνα, πέτρινες ή πήλινες μάσκες στη Μικρά Ασία και νησιά του Πάσχα, στους Ίνκας και αλλού.

Η συνήθεια αυτή μεταφέρθηκε σε όλα σχεδόν τα ιερατεία, όταν σκέπαζαν με Μάσκες τους εξέχοντες νεκρούς. Μπορεί να μην έχουμε γραπτές αναφορές αλλά έχουμε εικόνες και αναπαραστάσεις εξωγήινων επισκεπτών, λόξευση <<ανθρωπόμορφων>> ζωγραφιών, σε ξύλο (τοτέμ) ινδιάνων, ασιατών και κεντροαφρικανών. Σε πέτρα στα νησιά Πάσχα ή σε πυραμίδες (αναπαριστούσαν όχι μόνο μορφές αλλά και τεχνολογίες που υπήρξαν <<εργαλεία >> των εξωπλανητικών επισκεπτών.

Ιωάννης Μαρίνος

Λογοτέχνης – Συγγραφέας

 

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *