Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FACEBOOK 6.04.2021

🎁 📚 ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 📚🎁

Για τους λάτρεις των βιβλίων οι διαγωνισμοί μας επέστρεψαν.
Κάθε εβδομάδα ένα βιβλίο ή κάποιο αντικείμενο γραφικής ύλης θα γίνονται δικά σας με μια απλή διαδικασία.

Για αυτήν την εβδομάδα διεκδικήστε το βιβλίο   “ΘΕΟΦΑΝΩ”, του Σπύρου Θεοχάρη.

Η μεσαιωνική Ρωμιοσύνη ζωντανεύει με όμορφο σχέδιο και πλούσιο χρωματισμό μέσα από ένα επικό graphic novel 136 σελίδων. Αφηγείται τη ζωή μιας αυτοκράτειρας που σαγήνευσε με την ομορφιά της τρεις αυτοκράτορες και έφερε στον κόσμο άλλους δύο, με τον έναν εξ’ αυτών να είναι ο περίφημος Βασίλειος Β’, ο επονομαζόμενος και Βουλγαροκτόνος.

Είναι βασισμένο σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα. Στην πλοκή πρωταγωνιστούν ιστορικές προσωπικότητες, όπως οι στρατηγοί Νικηφόρος Φωκάς και Ιωάννης Τσιμισκής, οι οποίοι εκπροσωπούν μια αναδυόμενη τάξη πλούσιων γαιοκτημόνων που φιλοδοξούν να αποκτήσουν τον έλεγχο της αυτοκρατορίας βασιζόμενοι στις στρατιωτικές τους επιτυχίες.

Εκτός από τους στρατηγούς, οι φαινομενικά ακίνδυνοι ευνούχοι του παλατιού παίζουν και αυτοί καταλυτικό ρόλο στην ιστορία καθώς ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να αποκτήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιρροή υποστηρίζοντας κάθε φορά την παράταξη που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.

Στο πλαίσιο της «Μακεδονικής αναγέννησης» των τεχνών και των γραμμάτων, της μεγάλης ακμής και εδαφικής επέκτασης του Βυζαντίου, εμφανίζεται παράλληλα και η ωμή πραγματικότητα της πολιτικής στη Βυζαντινή εποχή. Στο επίκεντρο όλων αυτών θα βρεθεί η Θεοφανώ, που θα κληθεί να αγωνιστεί για την επιβίωση της και την προστασία των παιδιών της μέσα σε ένα ανδρο-κρατούμενο περιβάλλον.

Όροι συμμετοχής :

1. Κάντε like την σελίδα μας στο GRDiscovery

2. Αφήστε σχόλιο κάνοντας tag 1 φίλο/φίλη σας

3. Κοινοποίηση της δημοσίευσης στο προφίλ σας

 

*Μπορείτε να αφήσετε όσα σχόλια θέλετε για να αυξήσετε τις συμμετοχές σας, αρκεί να βάζετε διαφορετικά tag σε διαφορετικά άτομα.

Έγκυρες συμμετοχές θα είναι όσες ακολουθούν σωστά όλα τα παραπάνω βήματα.

 

Λήξη διαγωνισμού και ανακοίνωση νικητή Τρίτη 13.04.2021

Καλή Επιτυχία!!!!

Μπάκα Σουζάνα, Υπεύθυνη Εκδοτικού Οικού GRD Books

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *