Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

OFFICE TALKS #5 ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ

Ένα ανατρεπτικό office talks που καλεσμένος του Πρόδρομου Κοφσανίδη, είναι ο Πρόδρομος Κοφσανίδης που μιλά για όλα και για όλους…

Share this!

2 σκέψεις στο “OFFICE TALKS #5 ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ”

 1. Καλησπέρα Πρόδρομε. Καταρχάς, να σ’ ευαχαριστήσω για όλη αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια. Την αγγλική γλώσσα του σάιτ σας δεν την πολυκαταλαβαίνω βέβαια(…), ωστόσο σας παρακολουθώ πολύ συχνά. Μία πρώτη ερώτηση: Από πού ακριβώς προκύπτει ο συγκεκριμένος αριθμός των ψυχών που αναφέρεις. Γενικά, θέλω να σε παρακαλέσω επειδή τα θέματα που αναπτύσσεις είναι πολύ σημαντικά και δεν χωρούν γενικότητες, μαζί με κάθε σου απάντηση μην ξεχνάς ν’ αναφέρεις την πηγή αυτών που διατείνεσαι(όπως πχ τη Λιλήθ που πήγαμε σε φωτογραφίες και όντως την είδαμε) κι ας δίνεις λιγότερες απαντήσεις, εάν δεν προλαβαίνεις. Τέλος θα ήθελα να σε παρακαλέσω να ξαναφέρεις σ’ εκπομπή την κ. Αγγελική Αναγνώστου, γιατί της έκανες πολύ καίριες ερωτήσεις στην περασμένη εκπομπή και θα θέλαμε να μας αποκαλύψει νέα πράγματα που πιθανόν να μην αναφέρονται στο πολύ σημαντικό βιβλίο της. Σ’ ευχαριστώ πολύ, καλή δύναμη!

 2. κ. Κοφσανίδη, καλησπέρα σας!
  Ήθελα απλά να σας συγχαρώ για όλο αυτό το έργο που κάνετε. Και όλα αυτά, δωρεάν σε όλους χωρίς να ζητάτε ούτε ένα ευρώ.
  Ευχαριστούμε από καρδιάς για όλες τις γνώσης και όλα όσα μας προσφέρεται. Γιατί πίσω από αυτό που εμείς δεν βλέπουμε. κρύβεται πολύς χρόνος, κόπος, κούραση καθώς και πολλά έξοδα για να στηθεί η σελίδα σας, το Equipment σας, Ραδιόφωνα και φυσικά όλες οι εκπομπές που γίνονται.
  Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε ΣΑΣ και τους συναδέλφους σας.

  Ευχαριστούμε που ΥΠΑΡΧΕΙΣ!
  Με εκτίμηση
  Γεώργιος Κ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *