ΟΙ ΣΚΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ΣΕ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ

Τι σημαίνει άραγε σκλάβες του σεξ ; 

Για τον περισσότερο δυτικό κόσμο η φράση “σκλάβα του σεξ” αποτελεί κάτι άγνωστο και πολύ μακρινό. 

Τα σκλαβοπάζαρα του σεξ, στα οποία οι ισλαμιστές φονιάδες της ISIS εμπορεύονται ακόμα και βρέφη, δεν είναι πρωτοφανή στην ισλαμική κουλτούρα της ανωμαλίας.Εδώ και εκατοντάδες χρόνια εκατομμύρια γυναίκες και ανήλικα κορίτσια πωλούνται και αγοράζονται ως σκλάβες του σεξ από ευσεβείς δήθεν μουσουλμάνους. Άλλωστε το ίδιο το Κοράνι επιτρέπει στους μουσουλμάνους να κατέχουν σκλάβες για την σεξουαλική τους ικανοποίηση.Οι σκλάβες δεν περιφέρονται γυμνές μόνο κατά τη διάρκεια της αγοραπωλησίας, ώστε ο πελάτης να μπορεί να εκτιμήσει το «προϊόν», αλλά και μετά, μέσα στα σπίτια των ιδιοκτητών τους, είναι επίσης υποχρεωμένες να κυκλοφορούν χωρίς ρούχα για την «ευχαρίστηση» των αφεντικών και των εκάστοτε καλεσμένων τους. 

Σκλάβες του σεξ ως «δόλωμα» χρησιμοποιούν τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το «Ισλαμικό Κράτος» για να προσελκύσουν βιαστές και άτομα με ροπή στην ενδοοικογενειακή βία, όπως αποκαλύπτει μια νέα έρευνα. Σύμφωνα με τη βρετανική δεξαμενή σκέψης Henry Jackson Society” η πρακτική αυτή είναι διαδεδομένη σε τρομοκρατικές ομάδες που δρουν στη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Τα στοιχεία δείχνουν ότι μόνον από τις απαγωγές και το δουλεμπόριο το«Ισλαμικό Κράτος» κατάφερε πέρυσι να συγκεντρώσει τεράστια ποσά, που σύμφωνα με εκτιμήσεις κυμαίνονται μεταξύ 8,5 και 25,5 εκατομμυρίων ευρώ και κάποιες πηγές αναφέρουν ότι τα αντίστοιχα έσοδα φέτος θα είναι πολύ περισσότερα, καθώς οι τζιχαντιστές προσπαθούν να καλύψουν τις απώλειες εσόδων από άλλες πηγές στα συρρικνούμενα εδάφη. Eίναι γνωστό πως το Ισλαμικό Κράτοςαπαγάγει γυναίκες τις οποίες χρησιμοποιεί ως σκλάβες του σεξ. Συνήθως τις αναγκάζουν να χρησιμοποιούν αντισύλληψη, ωστόσο, και πάλι αρκετές γυναίκες μένουν έγκυες από τους βιαστές τους. Όσους καταφέρνουν να ξεφύγουν από τα χέρια των τζιχαντιστών φέρουν για πάντα βαθιές πληγές. Εκατοντάδες γυναίκες που κατάφεραν να δραπετεύσουν από τους βιαστές τους γύρισαν πίσω έγκυες. Παιδιά μαχητών του Ισλαμικού Κράτους βρίσκονται σήμερα στη Συρία, το Ιράκ και τη Γερμανία, ίσως στην Τουρκία και το Λίβανο. Πιστεύεται ότι αριθμούν εκατοντάδες. Σε σχέση με τους αριθμούς των απαγωγών και των βιασμών τα παιδιά αυτά – που είναι δύσκολο να εντοπιστούν – φαίνεται πως είναι πολύ λίγα.  

Αυτό συμβαίνει επειδή οι τζιχαντιστές αναγκάζουν τις σκλάβες του σεξ να παίρνουν αντισύλληψη για να μη μείνουν έγκυες. Αν εγκυμονήσουν η αξία τους πέφτει στο μηδέν καθώς δεν μπορούν να ξαναπουληθούν. Επίσης αρκετές γυναίκες προσπάθησαν μόνες τους να χάσουν τα παιδιά. Πολλά από τα παιδιά που τελικά γεννήθηκαν δολοφονήθηκαν με άγριο τρόπο. 

Παρόλο που το χαλιφάτο χάνει πλέον έδαφος, αποθρασύνεται όλο και περισσότερο και σφίγγει τη θηλιά γύρω από το λαιμό αυτών των δυστυχισμένων γυναικών. Όχι μόνο τις χρησιμοποιούν σαν αντικείμενα, βιάζοντας και βασανίζοντας τες, αλλά τις πουλάνε, τις ανταλλάσσουν όταν τις βαρεθούν ή τις δίνουν δώρο σε κάποιον «εμίρη» για μια υποτιθέμενη πολεμική του επιτυχία.
Με ένα φοβερό μίγμα βαρβαρότητας και χρήσης της σύγχρονης τεχνολογίας, οι τζιχαντιστές πουλάνε πλέον τις γυναίκες σαν δούλες, χρησιμοποιώντας σαν να μην τρέχει κάστανο εφαρμογές σε smartphone και πλήρεις βάσεις δεδομένων για σκλάβες, όπου βάζουν τη φωτογραφία του κοριτσιού καθώς και το όνομα του «ιδιοκτήτη», προς γνώση όλων των τζιχαντιστών, ώστε αν κάποια προσπαθήσει να αποδράσει, να ξέρουν όλοι περί ποίας πρόκειται και να την εμποδίσουν.
Αυτή η οργάνωση άλλωστε είναι που δικαιολογεί τον όρο κράτος για «μια χούφτα»… βάρβαρων φανατικών, που όμως καταφέρνουν να διατηρήσουν δομές που προσιδιάζουν σε κρατική οργάνωση. Το Ισλαμικό Κράτος ξέρει «ποιος είναι ποιος» και κάνει τι, ώστε οι μαχητές εκτελούν όποιον προσπαθεί να βγάλει μια κοπέλα από την περιοχή τους. 

ΣΚΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ  

Ο βορειοκορεάτης ηγέτης τηρώντας ένα παράλογο «έθιμο» που κρατάει από την περίοδο που ήταν διδάκτορας ο παππούς του και συνεχίζεται μέχρι σήμερα πηγαίνει στα σχολεία της χώρας και επιλέγει νεαρά κορίτσια. Τα κριτήρια επιλογής των ανήλικων κοριτσιών είναι πολύ αυστηρά: Να είναι παρθένες, να έχουν ύψος μέχρι 1,65cm, να έχουν καθαρή και απαλή επιδερμίδα χωρίς σημάδια, να έχουν μελωδική φωνή, και φυσικά να είναι καλλίγραμμες. Από την στιγμή που τα κορίτσια θα επιλεγούν αρχίζει ο Γολγοθάς τους. Αρχικά υποβάλλονται σε τεστ παρθενίας. Στη συνέχεια μεταφέρονται σε ειδικό κέντρο όπου εκπαιδεύονται στον χορό, το μασάζ και τα σεξουαλικά παιχνίδια. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει στη διάθεσή του περί τα 2.000 κορίτσια τα οποία είναι χωρισμένα σε τρία γκρουπ. Ολες διασκεδάζουν τον δικτάτορα. Το ένα γκρουπ χορεύει, το άλλο κάνει μασάζ και το τρίτο μετέχει σε σεξουαλικά όργια. Στρατιώτες διαλέγουν τα κορίτσια ένα -ένα. Τα αρπάζουν με τη βία λέγοντας στους γονείς τους ότι είναι τυχερά γιατί έχουν επιλεγεί για μια «μυστική κυβερνητική αποστολή». Τα κορίτσια αυτά απαγορεύεται να δουν και να μιλήσουν ξανά με τους γονείς ή τους συγγενείς τους. Κάποια από αυτά που έχουν επιχειρήσει να δραπετεύουν εκτελούνται αμέσως. Μετά από μια δεκαετία υπηρεσιών, στην ηλικία 22 – 25, τα κορίτσια «συνταξιοδοτούνται». Αναφορές λένε ότι οι περισσότερες παντρεύονται στρατιωτικούς, καθώς με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύονται οι άντρες για την πίστη τους προς την πατρίδα. Το 2011 με το θάνατο του Kim Jong-il (πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν) σε πολλά κορίτσια επετράπη να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Κυβερνητικοί για να αποφύγουν το σκάνδαλο και να εξαγοράσουν τη σιωπή τους τις πλήρωσαν με 4.000 δολάρια και πολλά δώρα. Δύο φορές το χρόνο τα κορίτσια αυτά πληρώνονται από το κράτος. Αν κάποιο κορίτσι αποκαλύψει «τα μυστικά του κράτους» θα εκτελεστεί και αυτό και η οικογένειά του. 

ΣΚΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΡΑΣ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ

Θυμίζει αφρικανικό φολκλόρ βγαλμένο κατευθείαν από αρχαίες δεισιδαιμονίες, αλλά η «κατάρα του τζούτζου» είναι κάτι πολύ σύγχρονο και ζοφερό, γιατί κρατάει δεμένες στη σεξουαλική δουλεία χιλιάδες γυναίκες από τη Νιγηρία, θύματα κυκλωμάτων διακίνησης και πορνείας που τις εκμεταλλεύονται βάρβαρα αφού τις μεταφέρουν στην Ευρώπη. Τζούτζου στην τοπική διάλεκτο των Γιορούμπα της Νιγηρίας είναι η επίκληση των σκοτεινών πνευματικών δυνάμεων, η κατάρα. Η εκμετάλλευση των παραδοσιακών θρησκευτικών και πολιτιστικών πεποιθήσεων στη Νιγηρία αποδείχθηκε ένας θανατηφόρος και αποτελεσματικός μηχανισμός ελέγχου για τους εμπόρους γυναικών που προορίζονται για το σεξουαλικό εμπόριο στην Ευρώπη. Μια πολύ κερδοφόρα και καλά οργανωμένη εγκληματική βιομηχανία λειτουργεί μεταξύ Νιγηρίας και Ιταλίας για περισσότερο από δύο δεκαετίες, αλλά ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης του ΟΗΕ μιλάει για αύξηση σχεδόν 600% του αριθμού των πιθανών θυμάτων σωματεμπορίας που φτάνουν στην Ιταλία διά θαλάσσης τα τελευταία τρία χρόνια. Προτού φύγουν από τη Νιγηρία, πολλές από αυτές τις γυναίκες υποβλήθηκαν σε παραδοσιακές τελετές ορκωμοσίας, με περίπλοκες και τρομακτικές τελετουργίες που συχνά χρησιμοποιούν το αίμα, τα μαλλιά και τα ρούχα των γυναικών. Αυτά τα σκοτεινά τελετουργικά - τα οποία έχουν γίνει γνωστά ως «juju» - «δένουν» τη γυναίκα με τον διακινητή της και με τα χρέη της απέναντί του. Τα τελετουργικά καθιστούν πολύ σαφές ότι η αποτυχία της γυναίκας να πληρώσει αυτά τα χρέη θα προκαλέσει τρομερά πράγματα στην ίδια και στην οικογένειά της. Το  juju μπορεί να φαίνεται σαν κάτι μικρό ή χωρίς νόημα για τον κόσμο εδώ στην Ευρώπη, αλλά για τις γυναίκες αυτές οι κατάρες είναι πραγματικές και είναι πολύ τρομακτικές. 

Σκάναρε και προχώρησε την έρευνα:Έρευνα, Τζίνα Σαμπάνη

Share this!

1 σκέψη για το “ΟΙ ΣΚΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ΣΕ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *