Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Μαρινάκη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΤΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Το 2010 ήταν μια χρονιά ορόσημο για την ομάδα του Ολυμπιακού. Η ομάδα αλλάζει διοίκηση και περνάει από τα χέρια του Κόκκαλη σε αυτά του Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός έχει συνδέσει το όνομα του με ένα όχι ευχάριστο για τον ίδιο λόγο. Συγκεκριμένα για την εμπλοκή του συλλόγου σε πολλά στημένα παιχνίδια. Τα παιχνίδια που κατηγορείται η ομάδα του Πειραιά είναι πολλά, με το πιο φανερό παράδειγμα ο τελικό κυπέλλου Ελλάδος την σεζόν 2012-13 οπού εν τέλει αποδείχτηκε ότι δεν ήταν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ακουστεί για πολλές κατηγορίες στημένων αγώνων εκείνη την σεζόν και όχι μόνο. Τις περισσότερες φορές περνούσε την πόρτα του δικαστηρίου και έχει γνωστοποιηθεί ότι πράγματι έχει κάνει την συγκεκριμένη πράξη. Η τιμωρία του πάντα ήταν να πληρώσει κάποιο χρηματικό ποσό το οποίο για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ήταν μηδαμινό μπροστά στην περιουσία του.

Μαρινάκη

Μάλιστα έχουν έρθει και στην επιφάνεια πολλές συνομιλίες του Μαρινάκη με διαιτητές ή ανθρώπους της ΕΠΟ ή ποδοσφαιριστές όπου τους έλεγε τι να κάνουν. Βέβαια ο Ολυμπιακός στην εποχή Μαρινάκη έχει συνεχίσει τις μεγάλες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων, ενώ έχει φέρει και μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στην χώρα μας.

Οι χαρές και οι επιτυχίες της ομάδας του Πειραιά μπορεί να ευθύνονται και σε όλα αυτά που ακούγονται γύρω από το όνομα του προέδρου του. Την αλήθεια δεν μπορεί να την ξέρει κανείς άλλος πέρα από τον ίδιο. Βέβαια το ότι τα στοιχεία του είναι εναντίον του, κάνει πιο δύσκολη την θέση του. Παρόλα αυτά έχει πάρει ήδη έναν τεράστιο σύλλογο στην Ελλάδα και τον έχει διατηρήσει εκεί ψηλά, όποιος τρόπος και αν είναι αυτός.

Μαρινάκη

Σκάναρε και δες περισσότερα

Δημήτρης Κωνσταντάκης, Αθλητικογράφος

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *