Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΠΑΛΙΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ KGB ΜΕΤΑΞΥ TOY 1942-1966, ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ & ΕΝΑΝ ΓΚΡΙΖΟ

Τα αποσπάσματα πρωτοεμφανίστηκαν το 2011, όταν ανέβηκαν σ’ένα ολιγόλεπτο ασπρόμαυρο βίντεο στο You Tube την 1η Μαΐου του 2011 από τον χρήστη ivan0135. Το βίντεο φέρεται να αποτελεί μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης συλλογής φιλμ της KGB όπου γυρίστηκε από κυβερνητικούς πράκτορες που εργάζονταν σε άκρως απόρρητα προγράμματα, και είναι μία περίληψη ενός αρχείου τουλάχιστον 221 λεπτών όπως αποκαλύπτεται από το σύνολο των χρονομέτρων που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης (7 μπομπίνες φιλμ, 20 ημερών υλικό), το οποίο δεν έχει απελευθερωθεί ολόκληρο μέχρι στιγμής. Αν και δεν γνωρίζουμε την ακριβή χρονολογία των γυρισμάτων, υπολογίζεται ανάμεσα στα έτη 1942-1969 όπου ο συγκεκριμένος τύπος φιλμ χρησιμοποιούταν.

Στα αποσπάσματα που βγήκαν στη δημοσιότητα αποκαλύπτεται ένας ιπτάμενος δίσκος να πετάει πάνω από ένα σπίτι ενώ καταγράφεται από μία κάμερα τοποθετημένη σε ένα κινητό μέσο, στη συνέχεια τον δίσκο να έχει συντριβεί στο έδαφος (με υπόνοιες να έχει καταρριφθεί αφού είναι χτυπημένος από τη πάνω μεριά) και τέλος ένα ζωντανό γκρίζο ανθρωποειδές νοήμον πλάσμα με σφιχτή σκούρα στολή να κινηματογραφείται σε αιχμαλωσία.

Το άτομο που διέρρευσε τα κομμάτια των φιλμ έχει παραμείνει ανώνυμο, σύμφωνα με πληροφορίες για τη δική του προστασία, ενώ οι αρχικά υπεύθυνοι για την κοινοποίηση φέρονται οι ιδρυτές του All News Web, μίας αυστραλιανής ιστοσελίδας για το παραφυσικό και τα UFOs, που ιδρύθηκε το 2010 και έπαψε ξαφνικά να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2016. Έως σήμερα κανένας οργανισμός δεν έχει πιστοποιήσει ως πλαστό το υλικό που δημοσιεύθηκε…

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *