Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Καταγωγή ανθρώπινου γένους

FORUMΚατηγορία: ΙστορίαΚαταγωγή ανθρώπινου γένους
Ανδρέας Λογοθέτης ρωτήθηκε πριν από 1 έτος

Υπάρχουν στοιχεία για το αν το ανθρώπινο γένος προέρχεται από κάποιο άλλο σημείο του σύμπαντος πέρα από τη γη? Ίσως υπάρχει ένα! 

Share this!
6 απαντήσεις
Ανδρέας Λογοθέτης απαντήθηκε πριν από 1 έτος

Τα οστά μας! 

Share this!
Mitsy απαντήθηκε πριν από 1 έτος

Τι ακριβώς εννοείς;;;  ότι μπορεί να βρούμε ανθρώπινα  κόκαλα σε άλλους πλανήτες;;; Να βγει αληθινό το σενάριο της σειράς φαντασίας “Battlestar Galactica”? (αν δεν την έχεις δει δες την!) 

Share this!
Ανδρέας Λογοθέτης απαντήθηκε πριν από 1 έτος

Εννοώ ότι τα οστα μας με το πέρασμα χιλιάδων χρόνων είναι εκεί. Δεν γίνεται αποσύνθεση. Δεν ανακυκλώνονται στη φύση. Δηλαδή φαίνεται σαν να μην είναι κομμάτι του κόσμου τούτου)). 

Share this!
Mitsy απαντήθηκε πριν από 1 έτος

Ενδιαφέρουσα σκέψη! Πρέπει όμως να σου πω ότι το ίδιο συμβαίνει και με άλλα πλάσματα του πλανήτη μας, π.χ. Δεινόσαυροι, πτηνά, θηλαστικά ζωα κλπ. Η σκέψη σου με οδηγεί σε μια άλλη θεωρία… Μήπως τελικά είμαστε ένα ζωολογικό αξιοθέατο κάποιων άλλων που συγκέντρωσαν σε αυτόν τον πλανήτη οργανισμους από διάφορους πλανήτες σε έναν, για να δουν πως συμπεριφέρονται, για αυτό τον λόγο έχουμε και αυτήν την μη διάβρωση ?!  Εξάλλου αν δεχτούμε τον όρο “Ματριξ” και “πιστες” είναι πολύ πιθανών!! Τροφή για σκέψη όλα αυτά τα σενάρια, μέχρι τουλάχιστον να μάθουμε την αλήθεια… Θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή… 

Share this!
Ανδρέας Λογοθέτης απαντήθηκε πριν από 1 έτος

Ναι.. Οπότε όλο το ζωικό βασίλειο.. Όσο αφορά το αν είμαστε ζωολογικό αξιοθέατο. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι είμαστε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του κόσμου που υπάρχουμε. Στοιχείο για αυτό είναι η σχέση μας με τα άστρα. Το πόσο μας επηρεάζουν, για κάποιο λόγο έχουμε σύνδεση μαζί τους. Στοιχείο δεύτερο, όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας πολλές φορές μας τα φέρνει έτσι η ζωή που μας το δίνει άρα είμαστε συνδημιουργοι με κάποιο τρόπο. Οπότε θα ελεγα ότι κάποιοι μας οδηγούν σε πλάνη με διάφορους τρόπους. Ίσως φοβούνται την εξέλιξή μας. Ίσως ξέρουν ότι αν εμείς ξέρουμε έχουμε κάποιες δυνατότητες ή εξουσίες στον κόσμο αυτό. 

Share this!
Παναγιωτης απαντήθηκε πριν από 1 έτος

Πιστευω,πως η γη κανει επανακινηση και οτι ον παραμαινει εχει κριμενει μνημη , οποτε ξανα αποκτα και ξανα γεννιεται σαν τον φοινικα

Share this!
Η απάντησή σας