Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Λιλιθ

Γιώργος ρωτήθηκε πριν από 2 έτη

Υπάρχει περίπτωση η Λίλιθ σε κάποια από τις μετενσαρκωσεις τις να έχει κάνει 4 παιδιά κ μάλιστα στην Θεσσαλονίκη;

Share this!
4 απαντήσεις
Μαρια Παπασωτηριου απαντήθηκε πριν από 2 έτη

Καλημερα σας…η Λιλιθ γένος θηλυκού  μετενσαρκωνοταν μόνο σε θηλυκές οντότητες. Μπορεί να μετενσαρκωθει και σε αρσενικές; Σας ευχαριστω!

Share this!
Γιώργος Κ. απαντήθηκε πριν από 2 έτη

Καλημέρα, 
Από τα βίντεο που έχετε κάνει για τη Λίλιθ, έχω την εξής απορία. Είπαμε ότι αυτή τη στιγμή η μετενσάρκωση της ζει στη Θεσσαλονίκη και θεωρούμε δεδομένο ότι και η ίδια γνωρίζει όλες τις μετενσαρκώσεις της. Στο παρελθόν και ο μέγας Πυθαγόρας ισχυριζόταν ότι θυμόταν όλες τις μετενσαρκώσεις του. Υπάρχουν στην εποχή μας άλλοι άνθρωποι που είναι γνώστες των προηγούμενων ζωών τους; Ενδεχομένως άνθρωποι που μάχονται στο παρασκήνιο για το καλό;

Share this!
Μανώλης απαντήθηκε πριν από 2 έτη

Καλησπέρα. Προσωπικά πιστεύω ότι ο όρος μετανσάρκωση σε ότι αφορά σε ένα ον σαν την Λίλιθ δεν είναι σωστός. Είναι ένα πλάσμα που είτε απο λάθος είτε ηθελημένα φτιάχτηκε με πλήρη συνείδηση και έλεγχο των δυνατοτήτων της. Μήν ξεχνάμε ότι κατά τον μύθο ήταν το πρώτο ανθρωποειδές δημιούργημα. Πάντα κατά την δική μου άποψη το ότι αναφέρεται ως θυλικός άνθρωπος και όχι σαν γυναίκα μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δημιουργήθηκε “Πλήρης”, κάτι που πιστεύω αφορά στο ότι της δόθηκε πλήρες “Πνεύμα” ή αν θέλετε “Ψυχή”, κάτι που την έκανε υπερδύναμη τουλάχιστον στο δικό μας σύμπαν. Αυτός άλωστε για μένα πάντα είναι και ο λόγος που το επόμενο βήμα στην δημιουργία του ανθρώπου ήταν ο Άνδρας και η Γυναίκα. Αυτός ο διαχωρισμός με την σειρά του με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος όπως τον ξέρουμε σήμερα διαθέτει μισό “πνεύμα” ή “ψυχή” αν θέλετε και είναι πάντα σε ένα αγώνα ολοκλήρωσης ή αλλιός σε ένα αγόνα θεοποίησης. Για όλα τα παρπάνω αλλά και άλλα που θα έπερνε πολύ για να τα αναφέρω, πιστεύω ότι η Λίλιθ δεν μετασαρκώνεται γιατί απλά ζεί αιώνια σαν ένα πλάσμα που τρέφεται με ενέργεια και που μπορεί να χειριστεί τόσο το πνεύμα όσο και την ύλη με τέτοια δυνότητα που θα έμοιαζε θεική στα δικά μας μάτια.

Share this!
Anda Koro απαντήθηκε πριν από 2 έτη

Καλησπέρα ! 
“Η Λιλιθ οταν ήρθε εδώ και δημιούργησε τα περισσότερα πράγματα έβαλε κάποιες δικλείδες ασφαλείας και μάλιστα τόσο όμορφα πράγματα  όπως οι πεταλούδες για να μπορούν να δημιουργήσουν ένα τόσο μεγάλο ΧΑΟΣ .”  
Γνωριζουμε ποιες είναι οι άλλες δικλείδες ασφαλείας και εάν  ναι ποιες είναι;  
Ευχαριστώ! 

Share this!
Η απάντησή σας