Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

FORUMΚατηγορία: ΠαράξενοΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Καρολίνα ρωτήθηκε πριν από 2 έτη

Περσι το καλοκαιρι βρέθηκα στη Χιο. Σε μια παραλία, που έκανα μπάνιο με μια φίλη μου, η οποία βρισκόταν σε απόσταση περίπου 1 μέτρο από εμένα, με πλησίασε ένα ψαράκι γύρω στο 1,5 εκ. και κολύμπαγε μπροστά μου, όλη την διάρκεια που παραμείναμε στο νερό.
Όταν βγήκα από την θάλασσα και κάθησα στην παραλία, μετά αρκετή ώρα, συνειδητοποίησα ότι ένα κυματάκι το είχε βγάλει δίπλα μου και αμέσως το έριξα στην θάλασσα.
Μετά από 1 ώρα που ξαναμπήκα να κολυμπίσω, το ψαράκι ξαναβρέθηκε μπροστά μου και παρέμεινε όλο το διάστημα που κολυμπούσα….
Αναρωτιέμαι από τότε, εάν αυτό το συμβάν μπορεί να έχει κάποια εξήγηση….
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !

Share this!
4 απαντήσεις
Ζωή απαντήθηκε πριν από 2 έτη

Καρολίνα μου γεια σου!!Όντως παράξενη συνάντηση…έχω κ γω κάποιες παράξενες συναντήσεις με ψαράκια!!!θα σου εξηγήσω…τον έναν παππού μου που δεν τον γνώρισα γεννημένος στη Χαλκιδική ήταν πολύ καλός κολυμβητής κ το παρατσούκλι του ήταν “ο ζαργανας” .Πριν κάποια χρόνια πήγα σε μια παραλία της Χαλκιδικής για πρώτη φορά.Μολις πάτησα το πόδι μου στο νερό για κάποιο ανεξήγητο λόγο έτσι στο άκυρο μου ήρθε στο μυαλό ο παππούς μου!!Κ αυθόρμητα είπα από μέσα μου “ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ”…κ βούτηξα!!!!Μέσα σε δευτερόλεπτα μαζεύτηκε γύρω μου κοπάδι από ζαργανες οι οποίες με ακολουθούσαν κυριολεκτικά όση ώρα ήμουν στο νερό κ αυτό έγινε αντιληπτό στην αρχή από τον φίλο μου κ όχι από μένα!!Στην αρχή δεν δώσαμε σημασία αλλά όσες φορές βούτηξα εκείνη την μέρα γινόταν το ίδιο πράγμα μαζευόταν γύρω μου κοπάδι από ζαργανες οι οποίες με ακολουθούσαν κ κολυμπούσαν μαζί μου!!!Από τότε πάω κάθε χρόνο σε κείνη την παραλία κ όσες φορές μπαίνω στην θάλασσα γίνετε ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ το ίδιο!!!!Ίσως θα έπρεπε να το επαιρνες το ψαράκι εκείνο που τόσο πολύ ήθελε να είναι κοντά σου!!!Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν εχεις κάποια σύνδεση με την Χίο ή με την παραλία κ το μέρος γενικά?Ίσως εκεί να βρίσκεται η απάντηση της παράξενης αυτής συνάντησης!!!

Share this!
καρολίνα απαντήθηκε πριν από 2 έτη

Καλησπέρα Ζωή, Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου αφιέρωσες ! Με την Χιο δεν έχω καμία σχέση, την επέλεξα λόγω του ότι είχα την δυνατότητα της παροχής κοινωνικού τουρισμού, αλλά η φίλη μου μένει στην Χίο. Στη δε συγκεκριμένη παραλία, πήγα μόνο μια φορά. Καλή μας συνέχεια

Share this!
ΔΙΟΝ απαντήθηκε πριν από 1 έτος

ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ…ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ
ΕΡΡΩΣΟ -)-|-(-   

Share this!
Θεοδώρα απαντήθηκε πριν από 10 μήνες

Πολλές φορές το Σύμπαν ή ο φύλακας αγγελός μας ή ο Ανώτερος Εαυτός μας μας στέλνουν μηνύματα μέσα από τέτοια περιστατικά με ζώα.  Οταν δηλ. συμβαίνει να έρχεται εμμονικά δίπλα μας κάποιο ζώο ή όταν για κάποιο διάστημα βλέπουμε επανειλημμένα κάποιο ζώο να έρχεται κοντά μας ή να περνά από δίπλα μας με περίεργο τρόπο.  Και τα μηνύματα αυτά συνήθως σχετίζονται με τη φύση και τα χαρακτηριστικά αυτού του ζώου ή τον συμβολισμό που τους έχουμε δώσει.  Π.χ. τα χαρακτηριστικά του ψαριού, στην περίπτωσή σου, μπορούν να σου δώσουν το μήνυμα ότι πρέπει να γίνεις πιό ευέλικτη ή να βάλεις περισσότερο συναίσθημα στη ζωή σου ή να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου (ψάρι, ζει στη θάλασσα-νερό, που συμβολίζει το συναίσθημα και τη διαίσθηση) .  Επίσης, το μήνυμα μπορεί να σχετίζεται με τα θέματα που σε απασχολούν την συγκεκριμμένη περίοδο.  Ποιό είναι όμως το μήνυμα που δέχεσαι, μόνο εσύ μπορείς να το βρεις, με τη διαίσθησή σου, το ένστικτό σου.
 
 

Share this!
Η απάντησή σας