Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ταινίες … με πολλά νοήματα

FORUMΚατηγορία: ΠαράξενοΤαινίες … με πολλά νοήματα
Valantis ρωτήθηκε πριν από 1 έτος

Καλησπέρα σας …. Έχω να προτείνω 2 ταινίες τις οποίες και είδα με πολλά μηνύματα η καθεμία .
 Songbird ( 2020 ) . 1η προβολή Δεκέμβριος 2020 .
Έτος 2024 ( τυχαίο ? ) με covid23 με lockdowns τρελά …θνησιμότητα 50% . Το μόνο που θα πώ είναι το εξής εξωφρενικό . Ξεκινάει λέγοντας ότι όλα τα κράτη πράττουν τα σκληρά lockdowns όπως επίσης και τα βραχιολάκια του κράτους της Ελλάδας .
Doors ( 2021 )  Στο  πολύ κοντινό μέρος επιτέλους μας επισκέφτηκαν και θέλουν να μας επαναπρογραμματίσουν σαν ανθρωπότητα . Εσωγιηνοί … Εξωγιηνοί η κρίση δική σας.
Προτείνετε άλλες ταινίες ??
 

Share this!
4 απαντήσεις
Αναστασία μαρ απαντήθηκε πριν από 1 έτος

Μας είπες για την Αριελ την μικρή γοργόνα… Υπάρχουν Πρόδρομε άλλες παιδικές ταινίες παράξενες? 

Share this!
ΔΙΟΝ απαντήθηκε πριν από 1 έτος

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ 5ΤΗ ΕLEMENT TOY ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ ΕΙΝΑΙ Η LEELOO(MILA JOVOVIC) TO ΟΠΟΙΟ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ.
ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ,ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ,ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΩΣ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ LEELOO. 
 
 

Share this!
ΙΑΣΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ απαντήθηκε πριν από 1 έτος

Το songbird το έιχα ακούσει μια φορά από τον κ Κασταμονιτη αλλα δεν έχει τύχει να το δω ακόμα . ( Βέβαια και θα γίνει κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον ) 

Share this!
Πέτρος απαντήθηκε πριν από 1 έτος

Να δείτε το Platform στο Netflix, ισπανικό. Από συμβολισμοί άλλο τίποτα. Άπειροι, για κοινωνία, Τεκτονισμό, Θρησκεία. Πολύ καλή και βαθιά.

Share this!
Η απάντησή σας