Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Ο οργανισμός GRDiscovery ανακοινώνει νέα συνεργασία για το ραδιόφωνό του “GRD Radio” με νέα εκπομπή. Από Τρίτη 13/12 και κάθε Τρίτη παρέα θα μας κάνει η Μαρία Γρηγοριάδου με την εκπομπή “ΕυΖηνδοσκόπιο”. Η εκπομπή θα έχει θεματολογία σχετική με το Ευ Ζην του ανθρώπου.

Η νέα συνεργάτιδα και παρουσιάστρια, Μαρία Γρηγοριάδου δήλωσε:

“Το “ΕυΖηνδοσκόπιο” είναι μια εκπομπή που συνδυάζει όλους τους τομείς που αγαπώ, την Τέχνη, την Ιατρική και τη Δημοσιογραφία. Είναι όπως δηλώνει και ο τίτλος σα μια ενδοσκόπηση στο ευ ζην καθώς θα συνδυάσει δύο πτυχές απαραίτητες στη ζωή του ανθρώπου, τον Πολιτισμό και την Υγεία. Μέσα από τις συζητήσεις μας με ανθρώπους της Τέχνης και της Επιστήμης θα μιλήσουμε για καλλιτεχνικά δρώμενα κι αντίστοιχα για ιατρικά θέματα κι εξελίξεις τα οποία είναι καθοριστικά στην καλλιέργεια και στη διασφάλιση της ζωής και της καθημερινότητας του ανθρώπου.

Κάθε Τρίτη στις 21:00-22:00 το βράδυ κάνουμε μια ενδοσκόπηση στο πνεύμα μας, στην ψυχή μας και στο σώμα μας. Λίγα λόγια για την Μαρία Γρηγοριάδου: Από πολύ μικρή αγαπούσα τη μουσική και το μπαλέτο. Μεγαλώνοντας ανακάλυψα έναν άλλο κόσμο μέσα από τους δρόμους της μουσικής και της Τέχνης. Παράλληλα είχα πάντα στο κέντρο μου τον άνθρωπο και ιδίως την υγεία. Έχοντας σπουδάσει κι ασχοληθεί στον τομέα της υγείας αλλά και της μουσικής πλέον θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο γύρο μου απόψεις, γνώσεις, ιδέες, προτάσεις που αφορούν τους τομείς της Υγείας και της Τέχνης μέσα από την τελευταία μου αγάπη που ανακάλυψα τη Δημοσιογραφία.”

Καλή αρχή Μαρία!

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *