ΡΕΙΚΙ, ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΡΕΙΚΙ, ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

 

Φως, αγάπη, θεραπεία, ευεξία, ελπίδα και στόχος για τους περισσότερους. Πολλοί και διαφορετικοί οι τρόποι και οι δρόμοι προσέγγισης. Άλλα τα μονοπάτια που ταιριάζουν στον καθένα μας. Ένας ο κοινός παρονομαστής, το Ρέικι.

Το Ρέι-κι είναι δύο λέξεις που σημαίνουν συμπαντική ζωτική ενέργεια. Είναι η ενέργεια εκείνη από την οποία διέπονται όλα τα έμβια όντα. Ανεξάντλητη πηγή αυτής της δύναμης είναι το σύμπαν. Ως σύστημα προέρχεται από την Ιαπωνία.

Το Ρέικι είναι η ιδανική μέθοδος για να αντιληφθούμε ότι δεν είμαστε όντα με υλικό σώμα που έχουμε πνευματική εμπειρία, αλλά πνευματικά όντα που έχουμε την ανθρώπινη εμπειρία. Γιατί μαθαίνουμε να γινόμαστε αγωγοί της θεραπευτικής δύναμης, ενεργοποιούμε την δυνατότητα να αποκτήσουμε το χάρισμα του θεραπευτικού αγγίγματος, που δρα στο τρισυπόστατο της ύπαρξης Σώμα – Νου – Ψυχή βαθιά, ουσιαστικά, αποτελεσματικά.

Γιατί εκτός από το δώρο των θεραπευτικών χεριών, η δράση του Ρέικι ήπια διευρύνει την αντίληψη και την αποδοχή της προσωπικής πορείας στην εξελικτική διαδικασία, καθώς είναι εύκολο στην εκμάθηση και την εφαρμογή του. Το Ρέικι είναι εξαιρετικά απλό, ουσιαστικό και αποτελεσματικό. Όλοι μπορούμε να το διδαχθούμε και να το ασκήσουμε για μας, τους φίλους μας, τα ζώα, τα φυτά, τον πλανήτη και για κάθε έμβιο ον.

Διευρύνει την αντιληπτική ικανότητα και καταρρίπτει περιοριστικά προγράμματα, που αναστέλλουν την προσωπική μας ανάπτυξη και το δικαίωμα μας στην υγεία και την ευδαιμονία!

Για όλους αυτούς που θέλουν και ξέρουν, ότι μπορούν να βελτιώσουν την ζωή τους, το Ρέικι εκτός από το δώρο των θεραπευτικών χεριών προσφέρει ευεργετικά αποτελέσματα:

1) οδηγεί σε βαθιά χαλάρωση

2) αποτοξινώνει

3) ανακουφίζει από πόνους

4) αναζωογονεί και δυναμώνει

5) επιταχύνει την επούλωση

6) μειώνει δραστικά το άγχος

7) καταπολεμά τις αϋπνίες

8) επιδρά βαθιά και αποτελεσματικά, εντοπίζοντας και αντιμετωπίζοντας, την αιτία και όχι το σύμπτωμα

9) ανοίγει τον νου και αυξάνει την διαίσθηση

10) προκαλεί Σωματική ευεξία, Συναισθηματική γαλήνη, Πνευματική αφύπνιση, επιφέροντας ισορροπία.

 

Δαβλάρα Βασιλική

Σύμβουλος Πνευματικής Ανάπτυξης

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *