Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ GRD VISION

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του GRDISCOVERY, VISION! Σας ευχαριστούμε θερμά που ήσασταν για μια ακόμη φορά εκατοντάδες παρευρισκόμενοι και μοιραστήκατε το όραμά μας.

Πολλές σημαντικές ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα και σίγουρα σας αφορούν άλλους.

Αρχικά, να ενημερώσουμε τα μέλη των λεσχών αναζήτησης ότι στις 27 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για την εκάστοτε λέσχη! Ασφαλώς, έρχονται νέα προνόμια για τα παλιά αλλά και τα νέα μέλη μας. Όσοι το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα από Σεπτέμβρη να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών από Σεπτέμβριο! Επίσης, όλα τα μέλη θα λαμβάνουν κάθε μήνα δωρεάν ένα ebook! Ακόμη, με κάθε νέα συνδρομή μέλους, δώρο μια συνδρομή για τα περιοδικά μας ή το συνδρομητικό μας κανάλι!

Το project GRD Travel είναι εδώ! Ταξιδεύουμε μαζί και εξερευνούμε σε Ελλάδα και εξωτερικό! Θα ανακοινωθεί άμεσα το κόστος για τη συμμετοχή στην ερευνητική εκδρομή στον Όλυμπο που θα πραγματοποιήσει το GRD για τα ενδιαφερόμενα μέλη. Ερευνητές και δημοσιογράφοι του ομίλου θα βρίσκονται κοντά σας, θα ενώσουν τις γνώσεις τους για να σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ζωής στο νουνό των θεών! Φυσικά, δεν ξεχνάμε την υπηρεσία μας Walk with us, μέσα από την οποία μπορείτε να περπατήσετε σε μοναδικές διαδρομές με κάποιον ερευνητή της επιλογής σας με τον οποία θα συζητήσετε τα θέματα έρευνας που σας απασχολούν. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους φίλους της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και της Αθήνας.

Το όραμά μας δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει τη νέα γενιά. Έτσι λοιπόν, έρχεται το GRD Heroes New Gen! Είμαστε έτοιμοι να επεξεργαστούμε τις ιδέες και τα project των νέων εν δυνάμει ερευνητών, να προσφέρουμε υλικοτεχνική υποστήριξη, προβολή και διαμοιρασμό του πλάνου, καθώς και να συνεισφέρουμε στην εύρεση πόρων για την υλοποίηση τους.


Συνεχίζοντας με τον Εκδοτικό Οίκο GRD Books, γνωρίζετε ήδη τα δύο μηνιαία περιοδικά που κυκλοφορούν, το Mankind και το ReWild. Από 20 Σεπτεμβρίου και κάθε μήνα, οι συνδρομητές θα λαμβάνουν και ένα νέο περιοδικό, το CvP magazine. Τα βιντεοπαιχνίδια αποκαλύπτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Γνώσεις, μυστήρια, προφητείες, αναλύσεις ηρώων και όχι μόνο, υπό το πρίσμα της έρευνας! Η τιμή της συνδρομής των περιοδικών θα παραμείνει ίδια! Επειδή εκδοτικός οίκος χωρίς βιβλία δεν γίνεται, σας ετοιμάζουμε 11 νέες εκδόσεις!

Το ταξίδι της ψυχής, της Ιωάννας Παπαμιχαήλ.

Ένα ακόμη όνειρο, του Ιορδάνη Αράπογλου.

Πέρα από του Ουρανού την κόψη, της Πασχαλιάς Κυπραίου.

Το μεγαλύτερο παιχνίδι του κόσμου, του Κυριάκου Κύρκου.

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα τα φέρνει ο πελαργός, του Κυριάκου Κύρκου.

Η άγνωστη θεά, του Θεόδωρου Βαφειάδη

Ορυκτολογία, πετρολογία, γεωχημεία – αναπτυξιακή προοπτική του Ελληνικού ορυκτού πλούτου, του Χρήστου Γερμαντζίδη.

Ένας κόσμος όλος μουσική, της Βιβιάννας Σπύρου.

Ας γνωρίσουμε το Σύμπαν! Του Κωνσταντίνου Καμπάκη.

Το άλλο μου εγώ. Ποιος εαυτός τελικά θα επικρατήσει; Της Σουζάνας Μπάκα

Τα απόκρυφα του δικτύου της μήτρας, πιο σκοτεινά, του Προδρόμου Κοφσανίδη.

Μέρος των εσόδων αυτών των βιβλίων θα δοθούν για καλό σκοπό.


Στο GRD Channel S, έρχεται η πρώτη τηλεοπτική σειρά του GRD: The Office! Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2022! Οι μέρες στο γραφείο δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες, ύστερα από τόση έρευνα και μυστήρια που δεν μπορεί να λύσει ούτε η αστυνομία… Σύντομα στις οθόνες σας!


Ακόμη, από Σεπτέμβριο σας περιμένουν νέες αποκλειστικές τηλεοπτικές παραγωγές στο GRD Channel! To History of time, το GRD Jurassic World και o Κόσμος των Ζώων, Chaos! Νέα ντοκιμαντέρ: η ζωή του Ιούλιου Βερν με τις άγνωστες πτυχές της, οι μαχητές της Πίστης 2 (στην Ι. Μ. Εσφιγμένου Αγίου Όρους) και η ιστορία της Liverpool!

To GRD Radio επίσης αναβαθμίζεται με νέες υπηρεσίες! Πλέον θα έχετε τη δυνατότητα να ακούτε τις εκπομπές μας και μέσα από το YouTube, ενώ θα είναι διαθέσιμες και για download. Η πρώτη ραδιοφωνική σειρά της Ελλάδας έρχεται στο GRD Radio, με 11 επεισόδια γεμάτα περιπέτεια και χιούμορ. GumHeist, η ληστεία της τσίχλας.


Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ανανεώσουμε και το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της σεζόν, με νέα πρόσωπα και θεματολογίες. Ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος έρχεται με την εκπομπή «Κομήτης», ο Στέφανος Βαβούρας με τον «Πολιτικό Βίο», ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος με τον «κόσμο των Αριθμών», ο Δημήτρης Κούβελας μαζί με τον Άρη Μουσιώνη στην εκπομπή «ΑΑ» και ο Μητροπολίτης κ.κ. Φιλόθεος στην εκπομπή «Δόξα σοι ο Θεός».

Για εσάς που δεν προλαβαίνετε να διαβάσετε ένα βιβλίο, όσο κι αν το θέλετε, φέρνουμε τα audiobooks! Τα 3 πρώτα βιβλία που θα είναι διαθέσιμα σε audiobook από την Τετάρτη 22 Ιουνίου είναι:

Μυστικά Περάσματα, του Τάσου Ζαχαριάδη.

Σκωτία η χώρα των Ελλήνων, του Πρόδρομου Κοφσανίδη.

Η Συνωμοσία του Σύμπαντος, της Ιωάννας Παπαμιχαήλ.

Η καινοτομία στην έρευνα και την αναζήτηση έρχεται μόνο στο GRDISCOVERY. Τα καλύτερα τώρα ξεκινούν!

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.