Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΜΑΣ!

Το GRD Radio, το ραδιόφωνο λόγου του GRDISCOVERY, μετρά ήδη έναν χρόνο λειτουργίας. Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη που μας δείχνετε καθώς η προτίμησή σας μας εκτοξεύει στις πρώτες θέσεις των παγκόσμιων κατατάξεων της πλατφόρμας Mixcloud. Μέσα σε μόλις ένα χρόνο, περισσότεροι από 1.000.000 μοναδικοί ακροατές άκουσαν έστω και για λίγο το πρόγραμμά μας. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε καθημερινά φρέσκο και πρωτότυπο περιεχόμενο, τιμώντας πάντα τις αξίες και τον ανώτερο σκοπό του GRDISCOVERY: γνώση, πολιτισμός, εξέλιξη, μοναδικές ιστορίες έρευνας και πολυφωνία. Κορυφαία ονόματα του χώρου της έρευνας, της αναζήτησης αλλά και της ακτιβιστικής δημοσιογραφίας έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν εκπομπές.
Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή να προχωρήσουμε σε μια σημαντική αναβάθμιση! Το GRD Radio θα αποκτήσει έναν χώρο αντάξιο όλων των ανωτέρω. Σε λίγες ημέρες θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια από το νέο ραδιοφωνικό, ιδιόκτητο στούντιο που όμοιο στο χώρο των web radios δεν υπάρχει, τουλάχιστον στην χώρα μας. Βασικοί άξονες: να μπορεί να ανταγωνιστεί στούντιο fm ραδιοφώνων, με minimal χαρακτήρα και πρόσθετη δυνατότητα να παράγει ζωντανή εικόνα full high definition 1080p, πεντάκαθαρο full high definition ήχο στα 320kbps, αλλά και να μπορούν όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί να βλέπουν εκείνη την ώρα το τι συμβαίνει στον κόσμο. Επίσης, μέσα στο στούντιο θα υπάρχουν γιγάντια πόστερ 4 ανθρώπων που έχουν αποτελέσει πυλώνες του GRDISCOVERY με το εξαίρετο ερευνητικό και δημοσιογραφικό τους έργο. Χρήστος Κασταμονίτης, Αστέριος Τσίντσιφος, Γεράσιμος Βραχιολίδης και Χάρης Κουτσιαύτης!
Για να πραγματοποιήσουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές για τη σπουδαία αναβάθμιση, τα ραδιόφωνά μας θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας μέχρι και την Πέμπτη, οπότε και αναμένονται να ολοκληρωθούν οι εργασίες μας! Ετοιμαστείτε για ακόμη περισσότερα! Συνεχίστε να μας εμπνέετε!

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.