ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Σωματική αφύπνιση

Η θέση που έχει ο χορός στην αντίληψη μας και κυρίως η χορός της κοιλιάς, δεν είναι συμβατή με την πραγματική του αξία και ουσία. Η επικρατούσα άποψη θέλει τον χορό αυτό σαν μέσο για ερωτικό κάλεσμα, που η ποιότητα του εξαρτάται από την αξιοπρέπεια αλλά και την ομορφιά της χορεύτριας.

Εδώ που τα λέμε και οι περισσότεροι των χορευτών αυτό υπηρετούν. Το πολύ πολύ, κάποιοι λίγο πιο ψαγμένοι, να ενδιαφέρονται για την κουλτούρα, την ιστορία και τον τόπο προέλευσης των διαφορετικών ρυθμών και τεχνικών.

Όταν ριζοσπαστικά κινούμενοι κάποιοι αναζητητές της γνώσης, συνδυάζουν την σοφία και την μαγεία της κίνησης του αφυπνισμένου σώματος, με όλα τα δώρα που αυτό συνεπάγεται, με την πνευματική ανάπτυξη και την εξισορρόπηση ουσιαστικά, της ύλης και του πνεύματος, τότε έχουμε εφαρμογή μιας ολιστικής θεραπευτικής τεχνικής, εξαιρετικά αποτελεσματικής αλλά και απαραίτητης για την σύγχρονη γυναίκα.

Τώρα δεδομένων των συνθηκών ποιο απαραίτητος από ποτέ, ίσως να είναι εκείνο το εργαλείο που θα βοηθήσει να κρατήσουμε υψηλά τα επίπεδα της ενέργειας, σε συνδυασμό με καλή φυσική κατάσταση.

Διότι είναι ένας χορός που συντονίζει σώμα – νου – ψυχή, αφορά όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και γυμνάζει όλο το σώμα με τον πιο ήπιο χαρούμενο και αποτελεσματικό τρόπο!

Δαβλάρα Βασιλική 

Σύμβουλος Πνευματικής Ανάπτυξης

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *