Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ GRD!

Και τώρα τα σπουδαία! Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το GRDiscovery οραματιζόμασταν ένα μέσο που θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να ενημερώσει, να δείξει, να προβάλλει αλλά και να εστιάσει, όχι σε συμβατικά θέματα, αλλά σε θέματα με ουσία! Αυτή η στιγμή ήρθε! Μετά την ολοκλήρωση των αναβαθμίσεων του τηλεοπτικού μας αλλά και του ραδιοφωνικού μας στούντιο σας ανακοινώνουμε τα παρακάτω:

1. Καθημερινά πλέον θα υπάρχει ένα τηλεοπτικό αλλά και ραδιοφωνικό live με εικόνα και ήχο. Θα μπορεί να υπάρχει και διασύνδεση μεταξύ των δύο αυτών μέσων.

2. Τα τηλεοπτικά lives θα έχουν 2 θεματικές: 1. Κοινωνία, 2. Μυστήριο.

3. Όλα τα live θα έχουν εμφάνιση στην σελίδα μας στο facebook, εντελώς δωρεάν, ενώ την επόμενη ημέρα θα υπάρχουν ΜΟΝΟ στο συνδρομητικό μας κανάλι. Γίνε συνδρομητής από εδώ: ΣΥΝΔΡΟΜΗ GRD CHANNEL

4. Πλέον πάμε τα live σε άλλο επίπεδο μιας και θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις, με εικόνα και ήχο από διάφορα μέρη της Θεσσαλονίκης αλλά και της Ελλάδος, όπως περίεργα μέρη, στοιχειωμένα κτήρια αλλά και μέρη για επιτόπια έρευνα. Ο παρουσιαστής στο στούντιο θα κατευθύνει και θα αναλύει αυτά που ο δημοσιογράφος/ερευνητής από τον εξωτερικό χώρο μεταδίδει live!

5. Καλεσμένοι από παντού! Μέσα από skype, από τηλέφωνο, από zoom, από το studio! Από όλη την Ελλάδα και τον πλανήτη με live μετάφραση!

6. Το βασικότερο, ανοιχτές τηλεφωνικές γραμμές για όλους σας! Για τις εμπειρίες σας, για τις παρατηρήσεις σας, για όλα!

Η διαφορετική ενημέρωση πλέον έχει μόνο ένα όνομα, GRDiscovery. Ραδιόφωνο, συνδρομητικό κανάλι, site, podcasts, εκδόσεις βιβλίων και περιοδικά! Καλώς ήρθατε στο GRD Real!

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *