Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΤΑ PODCAST ΤΟΥ GRD ΣΕ… ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

Οι καινοτομίες δεν σταματούν ποτέ στο GRDiscovery! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε κάτι εντελώς πρωτότυπο για τα δεδομένα της χώρας μας που πάει την έρευνα, την αναζήτηση, τον πολιτισμό και την ελευθερία σε άλλο επίπεδο!
Φίλοι μας, εγκαινιάζουμε το pod.grdiscovery.com, μια ανοιχτή πλατφόρμα με podcasts (ηχητικές ιστορίες) όπου οι καλύτεροι στο είδος τους, δημοσιογράφοι, ερευνητές και επιστήμονες ανεβάζουν τα δικά τους podcasts καθημερινά! Το καινοτόμο είναι οτι και εσείς μπορείτε να ανεβάσετε την δική σας ηχητική ιστορία για να δημοσιευθεί, στο κουτάκι upload! Ιστορία, Θρησκείες, Μυστήρια, Τέχνες, Αθλητισμός, Πολιτική, είναι μόνο κάποιες από τις κατηγορίες που υπάρχουν μέσα στην πλατφόρμα μας! Το pod.grdiscovery.com λειτουργεί από smartphones, tablets και υπολογιστές και είναι… εντελώς δωρεάν για όλους και για πάντα!
Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι μπορείτε όλα τα podcasts να τα κατεβάσετε απευθείας στην συσκευή σας και να τα ακούτε όποτε θέλετε, ακόμη και χωρίς internet! Τέλος, αρκετά σύντομα στην πλατφόρμα θα προστεθούν και ηχητικά βιβλία, αρχής γενομένης από τα βιβλία των εκδόσεών μας, ηχητικά ντοκιμαντέρ, κάτι εντελώς μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και ένα κατάστημα αγοράς ήχων και μουσικής! Το μέλλον είναι εδώ και είναι στο GRDiscovery!

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *