Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΘΕΩΡΙΕΣ ” ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ”

Θεωρίες  «Της κούφιας γης»

Για την κούφια γη οι θεωρίες λένε, ότι υπάρχουν γιγάντιες τρύπες στο βόρειο και το νότιο πόλο. Τα πολικά ανοίγματα οδηγούν σε ένα άγνωστο κόσμο στο κέντρο της γης. Ακόμα ότι μπορείς από διάφορα σημεία της, μέσα από ένα δίκτυο υπόγειων τούνελ, να βρεθείς στο εσωτερικό της.

Οι οπαδοί της κούφιας γης, λένε ότι η εμφάνιση των U.F.O., δεν είναι τίποτα άλλο, αλλά οι προερχόμενοι, με εφαρμοσμένη τεχνολογία – τεχνογνωσία, από τα πλάσματα που υπάρχουν στην κούφια γη. Η γη έχει σχήμα σαν τον λουκουμά – ντόνατς, με μεγάλα ανοίγματα στο νότιο και βόρειο πόλο, αυτά οδηγούν στο εσωτερικό της. Ο αρκτικός και ο ανταρκτικός ωκεανός, ρίχνονται μέσα της, συγχωνεύονται με τους υπάρχοντες ωκεανούς του εσωτερικού της.

Για όσους όμως πιστεύουν στη θεωρία της κούφιας γης, υπάρχει μία μυστική υπόγεια μητρόπολη που τούνελ οδηγούν μέσα σε αυτή. Η φύλαξη τους γίνεται από τους Τέρος (υποχθόνια πλάσματα, σύμφωνα με τις αφηγήσεις όχι μόνο των οπαδών της κούφιας γης, άλλα των ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή). Μιλάνε για παράξενους ανθρώπους, συνήθως άσπρους σαν χαρτί που φυλάσσουν, τα ανοίγματα και δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει στις κεντρικές στοές, που οδηγούν στη Μητρόπολη.

Υπάρχει μία φωτογραφία του βόρειου πόλου, που τραβήχτηκε όταν είχε έλλειψη συννεφιάς, που δεν απεικονίζει καμιά παγωμένη περιοχή εν αντιθέτως στην ίδια φωτογραφία διακρίνεται μία μεγάλη τρύπα. Αυτή η φωτογραφία διέρρευσε μέσα από τα αρχεία μιας δορυφορικής φωτογράφησης της NASA στις 6 Ιουνίου του 1978.

Οι ίδιοι δορυφόροι που είχαν φωτογραφίσει τα ανοίγματα την ξαναφωτογράφισαν, αλλά καμία φωτογραφία από αυτές που απέστειλαν στα εργαστήρια της NASA, δεν συμπίπτει με την προηγούμενη φωτογραφία. Συμπέρασμα, υπάρχουν ανοίγματα και κλεισίματα (παγόβουνα) στις ίδιες περιοχές, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Διάφορες δοξασίες και θεωρίες που βασίζονται σε θρύλους και παραδόσεις γύρω από την κούφια γη, διανθίστηκαν με ιστορίες. Σεξουαλικές επαφές ανάμεσα σε γυναίκες της επιφάνειας της γης και των δαιμονικών πλασμάτων των στοών Τέρος. Έχουν την επιθυμία να απαγάγουν ελκυστικά κορίτσια και νέες γυναίκες. Πολλές από τις εξαφανίσεις των γυναικών και κοριτσιών σε όλο τον κόσμο σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οφείλονται σε αυτούς.

Ο Χίτλερ είχε κυριευθεί από την ιδέα να φτάσει στο κέντρο της γης, μόνο και μόνο για να έρθει σε επαφή με τους περίφημους «Βριλ», θέλοντας να αποκτήσει την προηγμένη τεχνολογία – τεχνογνωσία, για να την χρησιμοποιήσει στην κατασκευή οπλικών συστημάτων, αποκτώντας πλεονέκτημα έναντι των συμμάχων – πολεμικών αντιπάλων.

Στη ιστορία του ρωμαϊκού κράτους, ο Νέρωνας προτρεπώμενος από ορισμένους ειδικούς της εποχής, μιλούσαν για κάποια ανοίγματα που οδηγούσαν μέσα στη γη και περιείχαν πολύτιμα μέταλλα, χρυσό και διαμάντια. Αυτοί εστίαζαν την έρευνά τους κάπου στην Αφρική, όπου η είσοδος μπορεί να ήταν από τη σφίγγα ή μπορεί να ήταν μέσα από τις πυραμίδες.

Οι σύγχρονοι αποκρυφιστές λένε ότι στην μεγάλη πυραμίδα, υπάρχουν δύο δωμάτια. Το ένα είναι μεγάλο και κάτω από αυτό υπάρχει ένα πηγάδι, που οδηγεί σε μία άλλη υπόγεια πυραμίδα, ακόμη πιο κάτω και από εκεί, σε μία άλλη στοά, που οδηγεί στην καρδιά της πυραμίδας Γκίζας.

Αυτή είναι μία θεωρία που θα μπορούσε εύκολα να διαψευστεί σήμερα με τη σύγχρονη υψηλή τεχνολογία, καθώς με ηχοβολιστικά μηχανήματα ή με ακτίνες Χ, θα μπορούσαμε να δούμε, τί κρύβεται κάτω από τη μεγάλη πυραμίδα.

Σύμφωνα με το βουδιστικό η Αγκάθα, είναι μία χώρα που βρίσκεται βαθιά μέσα στον πλανήτη μας. Οι βουδιστές πιστεύουν ότι υπάρχουν εκεί εκατομμύρια άνθρωποι που ζουν μέσα σε αυτόν τον υπόγειο παράδεισο. Η καθημερινή ζωή τους, διευθύνεται από έναν σοφό και παντοδύναμο κυβερνήτη, τον οποίο ονομάζουν βασιλιά του κόσμου. Ο βασιλιάς του κόσμου, βρίσκεται σύμφωνα με ορισμένους ισχυρισμούς, σε στενή επικοινωνία, με τον Δαλάι Λάμα, πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ, ο οποίος παίρνοντας μηνύματα από τον βασιλιά τα μεταβιβάζει προς τους επίγειους, που όπως λένε είναι πάντοτε για καλό.

Μιλούν ακόμα για τα Γέτι (μυστηριώδεις χιονάνθρωποι των Ιμαλαΐων που ζουν στα χιονισμένα υψίπεδα του Θιβέτ και του Νεπάλ), πώς είναι πλάσματα της χώρας της Αγκάθα. Υπάρχουν πολλές ακόμα θεωρίες, ιδιαίτερα σε εκείνη την ευρύτερη περιοχή της Ασίας, που μοιάζουν με αυτές του κατακλυσμού του Νώε. Μόνο που αυτές δεν μιλούν ότι άνθρωποι και ζώα βρήκαν καταφύγιο σε μία πλωτή κατασκευή, αλλά ότι το καταφύγιο τους ήταν η κούφια γη.

 

Μαρίνος Ιωάννης

Λογοτέχνης – Συγγραφέας

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *