Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
PARTNER WITH US
Έχετε επιχείρηση, εταιρία, site ή blog και ψάχνετε τον πιο έξυπνο και οικονομικό τρόπο διαφήμισης;

Στο GRDiscovery προσφέρουμε online πακέτα διαφήμισης για το Channel μας μέσα από ποικίλης θεματολογίας εκπομπές, ντοκιμαντέρ, ρεπορτάζ και γκάλοπ, αλλά και μέσα από την ιστοσελίδα μας μέσω αρθρογραφίας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να προωθήσουμε το διαφημιστικό πακέτο που θα επιλέξετε, όπως τα διαφημιστικά banners, προβολή spot και τοποθετήσεις προϊόντος. Επίσης προσφέρουμε διαφημιστικά πακέτα τα οποία δύναται να προβληθούν στα περιφερειακά κανάλια με τα οποία συνεργαζόμαστε ανά περιόδους.

Στο Channel του GRDiscovery προβάλλονται από δύο εώς έξι εκποµπές/ντοκιμαντέρ σε μηνιαία βάση. Κάθε εκπομπή αποτελείται από πέντε εώς δέκα επεισόδια. Επίσης, υπάρχει εβδομαδιαία προβολή ρεπορτάζ και γκάλοπ που καλύπτουν κυρίως θέματα της επικαιρότητας, αλλά και θέματα κοινωνικά, ενημερωτικά ή ψυχαγωγικά.

Πιο αναλυτικά το GRDiscovery προσφέρει:

  • Προβολή διαφημιστικών spot εν μέσω των τηλεοπτικών/ ραδιοφωνικών παραγωγών
  • Sponsored Content
  • Τοποθέτηση προϊόντος ή υπηρεσίας
  • Ανταλλακτική διαφήμιση
  • Διαφήμιση στις δράσεις μας

Το GRDiscovery αναλαμβάνει επίσης την εκτέλεση παραγωγής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών διαφημιστικών spot για την επιχείρησή σας, εταιρικά βίντεο καθώς επίσης και την βιντεοσκόπηση των δράσεων σας με απώτερο σκοπό την ποιοτική προβολή.

To GRDiscovery καλύπτει και αναλαμβάνει όλες τις ανάγκες της παραγωγής που θέλετε με κύρια όπλα την τεχνογνωσία χρόνων και τον σύγχρονο εξοπλισμό μας: Σκηνοθεσία, Φωτογραφία, Εικονοληψία, Ηχοληψία, Μοντάζ, Σπικάζ, Σχεδίαση γραφικών και Animation 2D & 3D, Ειδικά Εφέ, Ενδυμασία και Μακιγιάζ.

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε επίσης στούντιο Green Box για ιδιαίτερες λήψεις που μπορεί να επιθυμείτε.

Πιο αναλυτικά το GRDiscovery αναλαμβάνει:

  •   Τηλεοπτικές παραγωγές (εκπομπές, ντοκιμαντέρ, γκάλοπ, συνεντεύξεις κ.α.)
  •   Τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots
  •   Εταιρικά βίντεο
  •   Κάλυψη event/εκδηλώσεων με δικό μας συνεργείο και προώθηση μέσα από τις σελίδες μας, υπό την προϋπόθεση ότι καλύπτεται από τα πλαίσια της θεματολογίας μας

Τα διαφημιστικά βίντεο είναι ιδιαίτερα δημοφιλή πλέον, αφού παρουσιάζουν όλες τις πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε με ελκυστικό τρόπο και έχουν πολύ μεγάλη απήχηση σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.
Μέσω της προβολής στο Διαδίκτυο, κυρίως μέσω Youtube, το βίντεο σας μπορεί να φτάσει συγκεκριμένα στο κοινό που εσείς θέλετε, στοχεύοντας ηλικιακά και γεωγραφικά.

Τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, βοηθούν στην εύκολη και συνεχής αναπαραγωγή των βίντεο αυτών, χωρίς περιορισμούς στον χρόνο προβολής. Αντίθετα στην τηλεόραση, παρόλο που η διαφήμισή σας μπορεί να φτάσει σε κάθε σπίτι, το κόστος προβολής ανεβαίνει για κάθε δευτερόλεπτο. Μέσω της προβολής λοιπόν στο Διαδίκτυο, η επικοινωνία μπορεί να έχει όσο μεγάλη διάρκεια επιθυμείτε και βρίσκεται online στην ευχέρεια του καθενός να το παρακολουθήσει όποτε θέλει. Έχοντας στη διάθεση σας το υλικό αυτό, μπορείτε να το προβάλλετε και μελλοντικά όπου και όποτε εσείς θέλετε.

Οι επιλογές πραγματοποίησης ενός τέτοιου βίντεο είναι πολλές. Μπορεί να είναι ένα βίντεο σύντομο και περιεκτικό με σκοπό την πιο γρήγορη διάδωσή του χρησιμοποιώντας εκτός από το Facebook και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram. Μπορεί να παρουσιάζει όμως και πιο αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε με το κοινό σας αναφορικά με τις υπηρεσίες που παρέχετε. Γι’ αυτό το λόγο, η διάρκεια και το περιεχόμενο εξαρτώνται από τις επικοινωνιακές σας ανάγκες, την ιδιαιτερότητα του σεναρίου αλλά και τις τεχνικές υλοποίησης του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση στον υποψήφιο συνεργάτη, ανάλογα με το budget που είναι διατεθειμένος να επενδύσει.

Στείλτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας για ότι ενδιαφέρεστε και ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες για τον πλήρη τιμοκατάλογο μας

Στείλτε mail στο social@grdiscovery.com ή κάλεσε μας στο 2313 25 18 20.