Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Channel FAQ

1. Πώς μπορώ να δω το κανάλι του GRD;

Για να παρακολουθήσετε το συνδρομητικό κανάλι του GRDiscovery, πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε τη συνδρομή σας, μέσα από το shop μας (https://channel.grdiscovery.com/pricing-plans/) . Εφόσον πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και λάβετε τον προσωπικό σας κωδικό, μπαίνετε στην αρχική σελίδα μας: grdiscovery.com, κατεβαίνετε μέχρι κάτω και επιλέγετε από τα εικονίδια την channel area. Εναλλακτικά, πληκτρολογείτε απ’ ευθείας στον περιηγητή σας channel.grdiscovery.com. Συμπληρώνετε στα αντίστοιχα πεδία το email σας και τον προσωπικό σας κωδικό και μεταβαίνετε αυτομάτως στο GRD Channel, από όπου μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε live, τη ζωντανή 24ωρη ροή του καναλιού μας, ή να δείτε συγκεκριμένες παραγωγές, επιλέγοντας On Demand.

2. Ποιοι τρόποι πληρωμής υποστηρίζονται;

Μπορείτε να αγοράσετε την συνδρομή μέσω Paypal ή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

3. Μπορώ να παρακολουθήσω το κανάλι σας από όποια χώρα κι αν βρίσκομαι;

Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει επιτυχώς τη συνδρομή σας, ναι, μπορείτε να παρακολουθήσετε το GRD Channel είτε ζωντανά είτε On Demand από όπου κι αν βρίσκεστε.

4. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον κωδικό μου σε περισσότερες από μία συσκευές για να παρακολουθήσω το κανάλι;  

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία εισόδου στο συνδρομητικό κανάλι από οποιαδήποτε συσκευή έχετε στην κατοχή σας. Ωστόσο, απαγορεύεται ο διαμοιρασμός των προσωπικών σας στοιχείων σε τρίτους.

5. Ξέχασα τον κωδικό μου. Τι μπορώ να κάνω;

Αν δώσετε λάθος κωδικό, σας εμφανίζεται ένα κόκκινο παράθυρο σφάλματος και πατάτε πάω στην επιλογή: Χάσατε το συνθηματικό σας. Θα συμπληρώσετε εκ νέου το email σας στο αντίστοιχο πεδίο και θα λάβετε έναν νέο κωδικό.

6. Με προβληματίζει η ταχύτητα του internet. Θα έχω πρόβλημα;

Με μια στοιχειωδώς καλή σύνδεση internet, ταχύτητας άνω των 4Mbps δεν θα έχετε απολύτως κανένα πρόβλημα. Θα πρέπει παρόλα αυτά να σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν πολλές συνδεδεμένες συσκευές στο δίκτυό σας, ώστε να μην χάνεται ταχύτητα από αυτές. Για να λαμβάνετε τη μέγιστη ταχύτητα του παρόχου σας, προτιμήστε να συνδεθείτε με καλώδιο δικτύου και όχι WiFi.

7. Μπορώ να παρακολουθήσω το συνδρομητικό κανάλι από Smart TV;

Ασφαλώς! Μπορείτε να μπείτε στον περιηγητή σας και να συμπληρώσετε τη διεύθυνση του καναλιού, όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

8. Σε τι αναλύσεις θα είναι διαθέσιμες οι παραγωγές;

Το live είναι διαθέσιμο στα 720p και τα On Demand σε 1080p.