Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η Φωτεινή Παπάζογλου γεννήθηκε και ζεί στην Θεσσαλονίκη, μια πόλη την οποία λατρεύει και στην οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της μουσικής, του θεάτρου, και της δημοσιογραφίας τα τελευταία 20 χρόνια.

Φοίτησε ως Θεατρολόγος στο Middlesex University της Αγγλίας και έπειτα από την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη, πήρε πτυχίο  Μονωδίας , ούσα mezzo soprano, από Αστρινίδιο Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Υπήρξε καθηγήτρια φωνητικής και ορθοφωνίας σε ηθοποιούς και τραγουδιστές, στον Όμιλο Θεάτρου & Κινηματογράφου του Α.Π.Θ. ως συνεργάτιδα του κ. Ηρακλή Δούκα.

Διατηρεί το δικό της μουσικό σχήμα με την επωνυμία “Blenders” ως τραγουδίστρια, με πολυάριθμες συμμετοχές σε φεστιβάλ , επιχειρήσεις και μουσικά δρώμενα της πόλης.

Εργάστηκε στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη επί σειρά ετών ως υπεύθυνη εκδηλώσεων και Δημοσίων σχέσεων και επιμελήθηκε πολλές ραδιοφωνικές διαφημίσεις για λογαριασμό του.

Είναι συνεργάτιδα της διαφημιστικής εταιρείας  «PARADOX EVENTS»στην Αθήνα, για την οποία γράφει, συνθέτει και ερμηνεύει τραγούδια  για εκδηλώσεις και διαφημιστικούς σκοπούς.

Έχει συνεργαστεί με διαδικτυακά ραδιόφωνα της πόλης (Mansta Radio & Sp Music Radio)ως ραδιοφωνική παραγωγός και εργάζεται ενίοτε ως dj σε εκδηλώσεις  και μπαρ της πόλης.

Φοίτησε στην σχολή Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και αρθρογραφεί στα site Reporter 24 και Enallaxnews.

Ασχολείται με την φωτογραφία την οποία και αγαπά πολύ, λατρεύει τα ταξίδια,  τον κινηματογράφο, τις συναυλίες,  μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και ενστερνίζεται το ρητό του Τζον Λούμποκ που λέει ότι «Κάθε ημέρα είναι και μια μικρή ζωή» αν όμως την ζήσεις όμορφα θα έχεις μια χαρούμενη ζωή!