Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο Θεόδωρος Βαφειάδης είναι γεννημένος στις 1/12/1999 στη Θεσσαλονίκη. Στο παρελθόν έχει υπάρξει αθλητής διαφόρων αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβο, ελληνορωμαϊκή πάλη) όπως και ομαδάρχης σε αθλητική κατασκήνωση. Αναπόφευκτα ασχολήθηκε με κάποιο κομμάτι του αθλητισμού. 

Το 2019 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ με εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Βρίσκεται στο χώρο της δημοσιογραφίας από το Δεκέμβρη του 2017 όπου και ξεκίνησε να γράφει στο Kingsport.gr. Από το Σεπτέμβρη του 2018 βρίσκεται στην ομάδα του GRDiscovery. Έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο, τηλεόραση και podcasts ενώ έχει φτιάξει κείμενα για site και περιοδικά στην σκέπη του GRDiscovery. Το 2022 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην προπονητική με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο πάλι στο Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Σε όλα τα χρόνια των σπουδών του έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με τον αθλητισμό και τη δημοσιογραφία. 

Σε όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει συνεντεύξεις με κορυφαίους αθλητές και προπονητές στο είδος τους αλλά και με μερικούς εκ των κορυφαίων Ελλήνων stand up comedians, χάρη στη σειρά podcast “Σ(‘)ΟΛΟ ΚΩΜΩΔΙΑ”. Μετράει χιλιάδες ώρες πίσω από το μικρόφωνο, εκατοντάδες ώρες μπροστά και πίσω από την κάμερα είτε σαν ρεπόρτερ είτε σαν καταγραφέας. Του αρέσει να καταγράφει τα ταξίδια και τις περιπέτειες όπως κάνει σε μερικά επεισόδια του “Off Road”.  

Πλέον είναι υπεύθυνος social media, υπεύθυνος προσωπικού και υπεύθυνος αρθρογραφίας στο GRDiscovery. Μέσα από τη θέση του υπεύθυνου αρθρογραφίας διδάσκει σε νέους δημοσιογράφους τον τρόπο γραφής και έρευνας τόσο σε αθλητική όσο και γενική δημοσιογραφία ενώ παράλληλα είναι λάτρης της γραφής που δημιουργεί εικόνες και ερεθίσματα.