Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο LEROY ROSENIOR

Ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου Leroy Rosenior υπόγραψε σαν προπονητής σε μία ομάδα με τεράστιες δυσκολίες. Όπως λέει και ο τίτλος του άρθρου, απολύθηκε σε δέκα λεπτά.

ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο πρώην επιθετικός των West Ham και Fulham είχε θερμή υποδοχή από τους οπαδούς της Torquay United, όταν ανακοινώθηκε από την διοίκηση της ομάδας. Όλοι οι δημοσιογράφοι καλέστηκαν σε μία σύντομη συνέντευξη τύπου, η οποία τελείωσε στις 15:30 το μεσημέρι. Ξαφνικά, μόλις δέκα λεπτά μετά, στις 15:40 ο πρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε στον Leroy Rosenior πως το club από το Devon είχε πωληθεί σε μία μεγάλη σύμπραξη εταιρειών. Φυσικά αυτό σήμαινε την άμεση απόλυση του.

Όπως ο ίδιος είπε λίγο μετά ” Επειδή αυτό συνέβη μόλις δέκα λεπτά αφού είχα τελειώσει την συνέντευξη, ήταν πραγματικό σοκ για μένα. Βέβαια μπορώ να πω πως όλοι μας γελάσαμε πάρα πολύ μετά από αυτό το γεγονός.

ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ

Ο Leroy Rosenior έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ διάρκειας προπονητή, αυτό του Dave Basset. Ο συγκεκριμένος είχε διατελέσει προπονητής της Crystal Palace μόλις για 72 ώρες το 1984. Σε συνέχεια των δηλώσεων του ο Rosenior αστειεύτηκε λέγοντας ” Προφανώς νόμισαν πως είχα κάνει καταπληκτική δουλειά μόλις σε δέκα λεπτά, για αυτό με άφησαν να φύγω.

Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ TORQUAY

O Leroy Rosenior υπήρξε προπονητής της Torquay και στο παρελθόν από το 2002 έως το 2006. Μάλιστα είχε καταφέρει να ανεβάσει την ομάδα στη Ligue 1 το 2004. Την επόμενη χρονιά η ομάδα υποβιβάστηκε και ο Rosenior έληξε το συμβόλαιο του. Επέστρεψε πάλι το 2007 μόνο και μόνο για να σπάσει ένα μοναδικό ρεκόρ. Το σίγουρο για τον Rosenior είναι πως ποτέ δεν έχασε το χιούμορ του μέσα σε αυτή την χαοτική κατάσταση που έζησε.

Βασίλης Λαζάρου, Αθλητικογράφος

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *