Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

Η Πατρίσια Αν Στρατίγιας, γνωστη ως Τρίς Στράτους γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1975 είναι Καναδή πρώην παλαίστρια, ηθοποιός, τηλεοπτική περσόνα και πρώην γυμνάστρια-μοντέλο.


Η καταγωγή της Τρις Στράτους, είναι από την Ελλάδα, καθώς οι γονείς της, Τζον και Άλις Στραγίγιας, είναι Έλληνες μετανάστες στον Καναδά. Έχει δύο αδερφές την Μελίσα και την Κρίστι. Από το 2006 είναι παντρεμένη με τον Ρον Φισίκο, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 1992, από τα σχολικά τους έτη.
Η Στρατίγιας ξεκίνησε την καριέρα της το 2000, στο WWE, ως μάνατζερ άλλων παλαιστών. Το 2001 ξεκίνησε και ως παλαιστής. Το 2006 αποσύρθηκε από τα ρινγκ, ενώ έκανε μια σύντομη επιστροφή το 2011.

Η Τρις ήταν πολύ επιτυχημένη αφού μέχρι και το 2006, κατέκτησε τον τίτλο των γυναικών της εταιρείας, εφτά φορές κάτι που είναι ρεκόρ. Επίσης έγινε κάτοχος του Hardcore Championship μια φορά. Εκτός από τους τίτλους, είχε και άλλες διακρίσεις, όπως η Ντίβα της δεκαετίας. Το 2013 το WWE την αναγνώρισε ως θρύλο, με την ένταξη της στο τιμητικό Hall of Fame.

 

Γιώργος Μπίτζιος

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *