Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ, 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου του 2012 μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο τότε πρωθυπουργός της Ρωσίας κος Ντιμίτρι Μεντβέντεφ σε τηλεοπτικό σταθμό, σε off-air σχόλια, ερωτηθείς από δημοσιογράφο εάν παραδίδει σε εξωγήινους το χαρτοφύλακα με τους πυρηνικούς κώδικες της χώρας, εκείνος δήλωσε τα εξής:

«Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους πυρηνικούς κώδικες, ο κάθε πρόεδρος της χώρας λαμβάνει έναν ειδικό άκρως απόρρητο φάκελο. Ο φάκελος αυτός περιέχει στο σύνολό του πληροφορίες για τους εξωγήινους που επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας. Μαζί με αυτόν, δίνεται μια αναφορά της απολύτως μυστικής ειδικής υπηρεσίας που ασκεί έλεγχο στους εξωγήινους εντός των συνόρων της χώρας μας.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε την ανάγνωση του άρθρου


 

Λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα μπορείτε να βρείτε σε ένα γνωστό (ρωσικό) ντοκιμαντέρ με τίτλο Men In Black (Οι άντρες με τα μαύρα). Δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας επειδή μπορεί να προκαλέσει πανικό.»
Κανένας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν μετάδωσε τα off-air σχόλια από την συνέντευξη του κ. Μεντβέντεφ, αλλά αυτά παραδόθηκαν από το Reuters και εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο.

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *