Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Άναμπελ

Η ΑΝΑΜΠΕΛ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Ένα από τα πιο πετυχημένα θρίλερ των τελευταίων ετών, για πολλούς το πιο τρομακτικό, είναι η ιστορία της κούκλας Άναμπελ. Και αν πολλοί γνωρίζουν την ιστορία της τρομακτικής κούκλας μέσα από το σινεμά, λίγοι γνωρίζουν ότι αυτή η κούκλα υπάρχει και βρίσκεται πίσω από μία βιτρίνα με μια ταμπέλα να προειδοποιεί, “Μην ανοίξετε τη βιτρίνα”.

Άναμπελ

Το 1970 μία μητέρα αγοράζει στη κόρη της που σπουδάζει μακριά από το σπίτι της, μία παιδική κούκλα για συντροφιά και για να της θυμίζει το παιδικό της δωμάτιο. Η κόρη η Ντόνα συγκατοικούσε με μια συμφοιτήτρια την Άντζι. Και ενώ η κούκλα είχε μία φαινομενικά άκακη όψη από τη στιγμή που τοποθετήθηκε στο δωμάτιο κάποια περίεργα πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν.

Άναμπελ

 

Η κούκλα μετακινούνταν όταν έλειπαν, ενώ μία φορά όταν γύρισαν βρήκαν ένα σημείωμα με παιδικό γραφικό γραφικό χαρακτήρα που έλεγε “Σώστε τη Λου”. Στην αρχή πίστεψαν πως ήταν κάποιο είδος φάρσας και κάποιος μπήκε στο σπίτι τους, αλλά παρατήρησαν πως πάνω στη κούκλα είχε μικρές σταγόνες αίματος.

Άναμπελ

Κάποιος του συνέστησε ένα μέντιουμ και τότε η γυναίκα μέντιουμ τους είπε πως η κούκλα έχει καταληφθεί από το πνεύμα της 7χρονης Άναμπελ Χίγκινς. Το πνεύμα της μικρής Άναμπελ είχε βρεθεί στο οικόπεδο πάνω στο οποίο ήταν χτισμένη η πολυκατοικία στην οποία έμεναν.

Το μέντιουμ τους είπε ότι το πνεύμα δεν είναι κακό και ότι απλά το κοριτσάκι νιώθει μοναξιά και θέλει παρέα. Έτσι αποφάσισαν να την κρατήσουν.

Όμως τα περίεργα γεγονότα συνεχίστηκαν. Όταν ένας φίλος τους που έμεινε ένα βράδυ στο σπίτι τους μετά από κουβέντα για τη κούκλα τους πρότεινε να την πετάξουν, το πρωί ξύπνησε με γρατσουνιές στο πρόσωπο και μικρής έκτασης εγκαύματα στο σώμα.

Απευθύνθηκαν στην εκκλησία της γειτονιάς και εκείνη τους σύστησε τους ερευνητές Εντ και τη Λορέιν Γουόρεν. Οι ιερείς έκαναν εξορκισμό στο σπίτι και αμέσως μετά την έρευνα αποφασίστηκε η κούκλα να μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος όπου θα κρατείται κλειδωμένη μέσα σε μια γυάλινη βιτρίνα.

Από τη μέρα εκείνη, η Άναμπελ βρίσκεται μέσα σε μία γυάλινη προθήκη στο Occult Museum των Γουόρεν στο Κονέκτικατ.

 

 

Σκάναρε και δες περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ

Μαριάννα Τσάμη, Δημοσιογράφος

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *