Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
πέους

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ;

Πολλές φόρες οι γυναίκες προσπαθούν να μαντέψουν τα προσόντα ενός άνδρα, από την ανατομία του. Τις περισσότερες φόρες πέφτουν έξω…

Στην ερώτηση αν το μέγεθος του πέους είναι σημαντικό η απάντηση είναι όχι τουλάχιστον πρακτικά. Πολλοί άντρες δε γνωρίζουν τι συνιστά ένα φυσιολογικό μέγεθος και σχήμα των γεννητικών οργάνων, θεωρώντας ότι πρέπει να ανταποκριθούν σε συγκεκριμένα στάνταρντ ως προς το μέγεθος, το σχήμα ή την κλίση του πέους.

Ανησυχούν έντονα για το κατά πόσο το μέγεθος ή και το σχήμα των γεννητικών οργάνων είναι δυνατό να επηρεάσει αρνητικά την ερωτική επαφή και την ευχαρίστηση της συντρόφου. Σε κάποιες περιπτώσεις, η ανησυχία είναι τόσο έντονη που πολλοί στρέφονται στην αναζήτηση τρόπων βελτίωσης του μεγέθους και του σχήματος. Αλλά μην ανησυχείτε… υπάρχει λύση!

πέους

Στην πραγματικότητα τα πάντα κρίνονται από τις σεξουαλικές προτιμήσεις της εκάστοτε συντρόφου. Ένα μικρό πέος είναι ιδανικό για γυναίκες που προτιμούν διεύρυνση στους σεξουαλικούς τους ορίζοντες, ενώ ταυτόχρονα ο άνδρας μπορεί να εξασκεί τα χέρια και τη γλώσσα του ως… εναλλακτική του πέους του.

Στην τελική, φυσικά, αν μία γυναίκα τον απορρίψει, δε θα φταίει το πέος του ή έστω όχι μονό αυτό. Το μέγεθος είναι δευτερεύον μπροστά στην προσωπικότητα και την εμφάνιση ενός άνδρα, γιατί είναι τα πρώτα στοιχεία που τον κάνουν ελκυστικό. Για να φτάσουν δύο άνθρωποι μέχρι το κρεβάτι, σημαίνει ότι κάτι μεταξύ τους πηγαίνει καλά.

Όσο για τη σωματοδομή πολλές φόρες ξεγελάει τις γυναίκες. Ένα μυώδες σώμα και μεγάλα χέρια δε συνάδουν αυτόματα και με μεγάλο πέος. Το τι θα τύχει στον καθένα από εμάς είναι θέμα τύχης. Πάντως το μέγεθος του πέους δεν αποτελεί από μόνο του εγγύηση για την επίτευξη του οργασμού της γυναίκας, διότι δε φτάνει μόνο αυτό.

πέους

Μπορεί να αυξηθεί το μέγεθος του πέους;

Δεν υπάρχει κάποια επιστημονική μέθοδος επιμήκυνσης του πέους. Σε περιπτώσεις ανατομικής ή λειτουργικής ανωμαλίας γίνονται κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες αποσκοπούν στην αποκατάσταση του προβλήματος. Δεν υπάρχει λόγος να ντραπεί κάποιος να τις κάνει, αν έτσι βελτιωθεί η αυτοπεποίθηση και κατά συνεπεία η σεξουαλική ζωή.

πέους

Σκάναρε και δες περισσότερα

Μαρίλη Μπουφίδου, Δημοσιογράφος

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *