Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

GRD VISION ’23 – ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ένα σημαντικό μέρος της εκδήλωσής μας θα αποτελέσουν οι βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν αφήσει το στίγμα τους με την πορεία και τη συνεισφορά τους στη χώρα μας και θεωρούμε σημαντικό να αναγνωρίζονται. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να σας αποκαλύψουμε τα πρόσωπα που επιλέξαμε να τιμήσουμε φέτος, μαζί με λίγα λόγια για το καθένα, αν και οι συστάσεις, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι περιττές…

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Ένα όνομα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ελληνική δημοσιογραφία. Μάχιμος, τολμηρός και αποκαλυπτικός, χωρίς φόβο να υποστηρίξει τις θέσεις του, ακόμα κι αν αυτές, πολλές φορές, τον έφεραν σε σύγκρουση και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από επιτυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες. Μέχρι και σήμερα, συνεχίζει την καθημερινή έρευνα και ενημέρωση του κοινού, μέσα από το site zougla.gr. Το βραβείο της ερευνητικής δημοσιογραφίας, αναμφισβήτητα, δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο εκπρόσωπο από τον ίδιο.

 

Γιώργος Λεκάκης. Σπούδασε κοινωνιολογία, λαογραφία και δημοσιογραφία, όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτά, παρά την επιτυχημένη του πορεία. Έτσι, αφού γνώρισε τον Μάνο Λοΐζο, έναν άνθρωπο που τον άλλαξε ριζικά σε πολλά επίπεδα, ξεκίνησε να ασχολείται με τη στιχουργική και τη συγγραφή μετρώντας, μέχρι σήμερα, δεκάδες βιβλία, θεατρικά κείμενα και ποιήματα που φέρουν την υπογραφή του. Είναι μέλος της Εταιρείας Μελέτης Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας και έχει λάβει πολλούς τιμητικούς επαίνους για την κοινωνική του προσφορά. Φέτος, είναι η σειρά μας να τον επιβραβεύσουμε για την πολυετή προσφορά του στην ανάδειξη του πολιτισμού και της τέχνης της χώρας μας.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το GRD Vision ’23 εδώ.

Τελευταίες προσκλήσεις εδώ.

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *