Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΝΙΜΠΙΡΟΥ ή αλλιώς πλανήτης Χ ονομάζεται ο ένατος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος. Η ύπαρξή του μέχρι και σήμερα είναι αμφιλεγόμενη αφού… οι αναφορές που έγιναν κατά τους χρόνους από πολλούς επιστήμονες «έρχονται σε σύγκρουση». Τα σενάρια για το τέλος του κόσμου, αλλάζουν όχι μόνο τη χρονολογία αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει.

Ένα από αυτά τα σενάρια;

Ο πλανήτης της διασταύρωσης, όπως μεταφράζεται, λέγεται πως θα συντρίψει τον πλανήτη μας! Εάν δε γίνει αυτό, τότε σίγουρα θα προκαλέσει μαζικό ξέσπασμα φυσικών καταστροφών. Άρα κατά συνέπεια θα βάλει τέλος στον ανθρώπινο πολιτισμό. Αυτός ίσως να είναι και ο χειρότερος ύποπτος για το τέλος του κόσμου. Για πολλούς είναι δυσοίωνες προβλέψεις και για άλλους πάλι αποκαλυπτικές.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε την ανάγνωση του άρθρου


Μια από τις αναφορές για τον πλανήτη γίνεται από τον Velikosysky, στο βιβλίο του, «Κόσμοι σε Σύγκρουση».  Από την άφιξή του (ΝΙΜΠΙΡΟΥ) στο εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος, το 2003, λέγεται το εξής. Πως η Γη εκείνη τη στιγμή θα συναντήσει την ουρά του Nibiru.

Ένα από τα πρώτα ορατά σημάδια αυτής της συνάντησης θα είναι η ερυθρότητα της επιφάνειάς της, από λεπτή σκόνη σκουριάς, καθώς και ογκώδη σύννεφα φορτισμένα με κόκκινη σκόνη οξειδίου του σιδήρου. Μάλιστα, πιθανολογείται πως η λεγόμενη Αφρικανική Σκόνη, αποτελεί μέρος της «ουράς» του Νιμπίρου.

Πως συνδέεται ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ με την Αφρική;

Η Αφρική είναι η χώρα που θεωρείται «αφετηρία» στην ανάπτυξη του ανθρωπίνου είδους, τόσο σωματικά και γνωστικά όσο και στην οργάνωση. Δηλαδή από Homo Erectus σε Homo sapiens. Αυτός είναι και ο λόγος που η Αφρική αναγνωρίζεται ως η «Λίκνο του πολιτισμού».

Όταν ανακάλυψαν κοιτάσματα χρυσού στη Νότια Αφρική ξεκίνησαν το έργο της εξόρυξης. Ο γηγενής πληθυσμός εκείνη την εποχή αποτελούνταν από ζώα και προάνθρωπους που σέβονταν τους Anunnaki ως θεούς.

Η εργατική τάξη Anunnaki, που ήταν φυλακισμένη εδώ στη Γη, ξεσηκώθηκαν λόγω της σκληρής εργασία εναντίον των ηγεμόνων τους. Προκειμένου να αποκατασταθεί η ειρήνη στην κοινωνία τους, χρειάστηκε να βρουν μια νέα πηγή εργασίας και οι Anunnaki στη Γη είχαν τους τέλειους υποψηφίους. Δηλαδή τους ανθρώπους. Λόγω της ελλιπούς δύναμης και εξυπνάδας, οι Anunnaki έπρεπε να σπρώξουν την εξέλιξη του ανθρώπου γρηγορότερα.

Φωτογραφία από Google Sky

Δυο είναι οι επικρατέστερες απόψεις για τη δημιουργία του συγχρόνου ανθρώπου. Η πρώτη εκδοχή θέλει τους Anunnaki να ερωτεύονται την καθαρότητα και την ομορφιά των γυναικών της Γης. Έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε το Homo sapiens. Η δεύτερη εκδοχή είναι πως πήραν τo σπόρο των αντρών και τον φύτεψαν στις γυναίκες.

Περαιτέρω στοιχεία για την παρουσία του Anunnaki μπορούν να βρεθούν σε αιγυπτιακές τοιχογραφίες. Η φυσική απόδειξη είναι εμφανής, δηλαδή ότι ο Anunnaki είχε σημαντική επιρροή στους πρώτους ανθρώπους. Φαίνεται να υπάρχουν αμέτρητα στοιχεία, αλλά η απόδειξη βρίσκεται μέσα στον γραπτό λόγο. Πιστεύεται πως οι Nephilim (γίγαντες), που αναφέρονται στη Βίβλο, είναι στην πραγματικότητα οι Anunnaki.

 

Σκάναρε και ακολούθησε την έρευνα:

Σοφία Διάκου, Δημοσιογράφος

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *