Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ VIDEO GAMES ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Αρκετός κόσμος θέλει να μπει στον κόσμο των VIDEO GAMES, αλλά λόγω χρόνου δε ξέρει από πού να ξεκινήσει. Για αυτό παραθέτω μερικές προτάσεις για πρωτάρηδες, ώστε να ξεκινήσουν την ψηφιακή καριέρα τους.

Let’s Go Eevee/Pikachu. Ένα από τα πιο συνηθισμένα games που πρέπει κάποιος να δοκιμάσει, ώστε να εξερευνήσει τον κόσμο των VIDEO GAMES. Το Pokémon και πιο συγκεκριμένα το Let’s Go Eevee/Pikachu είναι το ιδανικό. Είναι αρκετά εύκολο για πρωτάρηδες και σε εισάγει στον κόσμο των Pokémon. Μια περιπέτεια που μένει αξέχαστη σε καινούργιους και παλιούς παίχτες.

Super Mario. Ακόμα και παλιά και καινούργια αυτά τα παιχνίδια υπάρχει λόγος που ο κόσμος τα λατρεύει. Παιχνίδια αρκετά ιστορικά και έχουν την πρωτιά σε πολλά βραβεία. Είναι η μασκότ της Nitendo και με την αξία του.

Zelda. Παραμένοντας σε παιχνίδια της Nitendo, μια ακόμα αγαπητή και εύκολη σειρά παιχνιδιών είναι τα Zelda. Το πιο πρόσφατο, που είναι το Breath of the Wild, είναι μια καλή αρχή για κάθε νέο παίκτη. Αλλά ακόμα και αν θελήσει κάποιος να ζήσει κομμάτι ιστορίας των βιντεοπαιχνιδιών, μπορεί να δοκιμάσει το Majoras mask.

Minecraft. Ένα από τα πιο γνωστά και εύκολα games για να ξεκινήσει κάποιος. Όχι μόνο για περιπέτεια μόνος αλλά και με παρέα. Τα γραφικά του μπορεί να δείχνουν λίγο απλοϊκά, αλλά το μέγεθος και οι επιλογές που έχεις είναι ατελείωτες. Ο βασικός τρόπος παιχνιδιού είναι η επιβίωση, αλλά αν θέλει κάποιος μπορεί απλά να αρχίσει να δημιουργεί. Τέλος, είναι ένα από τα games που έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά.

Fortnite. Είναι εύκολο να το μάθεις, αποτελεί μια αρχή για τα 3rd person shooter. Επίσης, προωθεί ομαδικό παιχνίδι είτε με φίλους είτε με άσχετους από το Διαδίκτυο. Εκπαιδεύει τα αντανακλαστικά και τη γρήγορη σκέψη. Το καλύτερο; Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες!

Σκάναρε και ακολούθησε την έρευνα:

Νίκος Μπακλατζής, Δημοσιογράφος

 

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *