Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

VOXXED DAYS THESSALONIKI 2023

Το Voxxed Days Thessaloniki, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια στον κλάδο της τεχνολογίας, θα διεξαχθεί για ακόμη μία χρονιά στη Θεσσαλονίκη, στις 24 – 25 Νοεμβρίου 2023, στο συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”. Το συνέδριο στηρίζεται στη φιλοσοφία του Devoxx Conference και έχει καθιερωθεί ως η ετήσια τεχνολογική συνάντηση για προγραμματιστές της περιοχής των Βαλκανίων.

Το Voxxed Days Thessaloniki θα έχει διάρκεια 2 ημέρες και οι συμμετέχοντές του θα προέρχονται από περισσότερες από 15 χώρες, ενώ θα ξεπεράσουν τους 600. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καταξιωμένοι ομιλητές θα είναι περισσότεροι από 30, από Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία και Αμερική και θα μοιραστούν τις πολύτιμες γνώσεις και την πλούσια εμπειρία τους με το κοινό του συνεδρίου.
Μεταξύ των επίσημων ομιλητών, θα παρευρεθεί ο Dr. Venkat Subramaniam, βραβευμένος συγγραφέας πολλών τεχνικών βιβλίων, ιδρυτής της εταιρίας Agile Developer, Inc., και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Houston.
Συνολικά, οι επίκαιρες θεματικές ενότητες θα είναι 40 και θα διεξαχθούν σε 3 παράλληλες αίθουσες με το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παράλληλα, στο συνέδριο θα συμμετέχουν ως χορηγοί οι μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες του κλάδου, οι οποίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους συμμετέχοντες.
Ο διοργανωτής του Voxxed Days Thessaloniki, κ. Πάτροκλος Παπαπέτρου, δηλώνει χαρακτηριστικά: “Το συνέδριο ξεκίνησε το 2016 στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 300 ατόμων, ως μονοήμερη εκδήλωση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς με την πάροδο των χρόνων, το Voxxed Days Thessaloniki έγινε ένα από τα πιο γνωστά διήμερα συνέδρια που σκοπό έχει να προσφέρει στους προγραμματιστές το καλύτερο μέρος για δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων. Σημαντικό για εμάς είναι ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει διπλασιαστεί”.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο:
Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *