Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ “ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” – ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12 ΣΤΙΣ 19:30

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την επίσημη έναρξη της συνεργασίας μας με τη Blockchain Factory SKG hub!

Το GRDiscovery και το Blockchain Factory SKG, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία συνεργασία που πρωταρχικό στόχο έχει τη διάδοση της γνώσης, μέσα από μία σειρά καινοτόμων δράσεων και διαδραστικών πρακτικών, οι οποίες θα περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός κέντρου βιβλίου, με δανειστική βιβλιοθήκη, συντήρηση βιβλίων και μαθήματα παλαιογραφίας, την έναρξη του “Δια έρευνας” ανοιχτού Πανεπιστημίου, με workshops και masterclass, τη δημιουργία καταστήματος με πώληση βιβλίων και όχι μόνο, αλλά και νέες θέσεις πρακτικής και εργασίας που θα σχετίζονται με τον χώρο αυτό. Επίσης, παρουσιάσεις βιβλίων, φιλοξενία εκθέσεων τέχνης, συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις.

Αφορμή όλης αυτής της ενέργειας στάθηκε η μεταφορά της βιβλιοθήκης μας “Ιούλιος Βερν”, που βρίσκεται υπό την αιγίδα της UNESCO και ανήκει στο δίκτυο ελληνικών βιβλιοθηκών της εθνικής βιβλιοθήκης και εκθεμάτων του μουσείου μας, στον υπέροχο χώρο του Blockchain Factory SKG.

Τέλος, θέλοντας να επισφραγίσουμε την έναρξη αυτής της συνεργασίας και να μοιραστούμε τη χαρά μας με όλους εσάς, σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης μας – κέντρου βιβλίου, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 19:30, στον χώρο του Blockchain Factory SKG, Βαλαωρίτου 7, 1ος όροφος. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική, διάφορα happenings, ανακοινώσεις και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Share this!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *